Шеф Манчев става радио герой

Новият епизод на „Кошмари в кухнята” ще изпрати шеф Манчев на следващата спасителна операция тази сряда, 10 декември, от 22.00 ч. по Нова.
Иван Манчев този път ще гостува на пицария La Casa в Стара Загора, която е в тежка финансова криза. На Манчев ще му се наложи да използва съвсем нови методи - той дори ще гостува на местното радио, за да спаси ресторанта.

Собствениците Владо и Мишо са приятели от деца и споделят мечта, която обаче се е превърнала в истински кошмар. Двамата дълги години са работили като пицари и мечтаят за собствен ресторант. С много труд и помощ от семействата си те откриват пицария, но ресторантьорският бизнес се оказва по-сложен от очакваното. Владо и Мишо затъват в заеми, които вече три години не успяват да върнат.

Още по-голям е кошмарът в кухнята на заведението. Кулинарните решения на главната готвачка гонят клиентите, а хигиената е последното нещо, на което се обръща внимание. Владо и Мишо са добри готвачи, но не успяват да се справят със задълженията си на собственици. Ето защо страхът от фалита ги провокира да се обърнат за помощ към шеф Манчев.

Какъв план за излизане от кризата ще предложи този път шеф Манчев? Отговорите в „Кошмари в кухнята” в сряда, 10 декември, от 22.00 ч. по Нова.

Следващата сряда, 17 декември, от 22.00 ч. зрителите ще могат да гледат предаването „Господари на ефира”, а по време на празничните дни екипът на „Кошмари в кухнята” се впуска в търсенето на нови ресторанти и участници в предаването. Срещите с тях ни очакват съвсем скоро – през новата година.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара