Нова на Нова година: музика, забавление и вълнуващи истории

С богата филмова програма, музика и забавление ще посрещне Нова Новата година.
Празничната програма в последния ден на годината ще зарадва зрителите със специални издания в ефира, като празничния маратон и времето за равносметки ще открият в 7.00 ч. сутринта водещите на „Здравей, България” Ани Цолова и Виктор Николаев.

След това празничното настроение ще продължи в студиото на „На кафе”, където Гала ще припомни най-вълнуващите моменти от 2014. Зрителите ще видят кои известни личности отбелязаха празниците си заедно с екипа на предаването и споделиха най-съкровените моменти.

Първи приготовления за новогодишното меню ще направят кулинарите Лора и Стоян в „Бон Апети” от 11.30 ч., а час по-късно Нова ще излъчи концерт на Графа. Програмата ще продължи с две забавни филмови предложения за малки и големи – „Как да си дресираш дракон” (13.30 ч.) и „Изобретението на Хюго” (15.30 ч.). В студиото на „Сделка или не” от 18.00 ч. за каузата на „Българската Коледа” ще играят актьорите Алекс Сърчаджиева и Михаил Бибалов.

Как светът се подготвя за Новата година и как изглежда отминаващата си 2014 през погледа на репортерите и лицата на Нова ще покаже централната емисия на Новините на Нова, като веднага след това празнично издание на Темата на Нова ще срещне с истински успелите и достойни българи. Станислав Дочев ще потърси отговор на въпроса „Кой е другият VIP?”, като разкаже пет истории на петима сънародници – някои от тях отдавна са заслужили място на червения килим по света, а други са отказали световната слава, за да останат тук, в България.

От 20.00 ч. комедията „Да си остане във Вегас” с Камеран Диас и Аштън Къчър ще въвлече в серия от съвпадения, случайности и щури забавления. Кулминацията на забавлението обаче ще настъпи в 22.00 ч., когато „Господари на ефира” ще нахлуят в ефира на Нова с двучасово шоу. Заедно годината ще изпратят любимите водещи Васил Василев – Зуека, Димитър Рачков, Мария Игнатова, Румен Угрински, Герасим Георгиев – Геро и Малин Кръстев. Екипът на предаването ще припомни най-запомнящите се моменти от годината, класирани и подредени по месеци.

Освен с шампанско Новата 2015 година ще настъпи в ефира на Нова и с много музика – точно в полунощ зрителите ще посрещнат 2015 с най-добрите изпълнения от X Factor.

Сериозна филмова програма ще предложи Нова и в първия ден на Новата година, 1 януари – „Завръщане в тайната градина” (9.30 ч.), „Шрек завинаги” (14.15), „Последна ваканция” (16.00) са филмите през деня. След централната емисия на Новините на Нова репортерът Мария Димитрова ще внесе в ефира глътка свежест и аромат на кафе. В специално издание на Темата на Нова тя ще преобърне представите за доброто кафе, как се пие и какво не знаем за ароматната напитка. От 20.00 ч. зрителите ще се забавляват с хитовата комедия „Капан за родители”, а от 22.30 ч. ще започне филмът „Риболов в пустинята”.

Екипът на „Здравей, България” и „На кафе” ще почиват само на 1 януари, а на 2 януари тандемът Ани Цолова и Виктор Николаев и водещата Гала ще честитят Новата година на всички свои зрители.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара