Теди Александрова – „Коледни желания“ – видео премиера от Планета ТВ

След стотици негативни отзиви певицата се изрепчи – „Не ме вълнува“!

Теди Александрова представя „Коледни желания“. Новата лента само за няколко часа се превърна в анти-хита на Пайнер и Планета за 2014 година. Коментарите и оценките по сайтове и видео портали са красноречиви. Чалга компанията, която се опитваше да чисти имидж в последно време, срива всичките си усилия с една-единствена песен.

„Всичко е фалш и пародия, цигания и даже гавра с Коледата“ – това е най-одобряваният коментар в YouTube. Точно в този сайт харесванията и вотовете против „Коледни желания“ са почти изравнени.

„Тази помия не ми харесва, ЗАЩОТО, колкото и да искам, да стана да танцувам просто като се сетя, че след някакви си 2 дена, е празника за когото е направила този бълвоч, a именно Рождество Христово просто ми става зле. Как може? Значи ето, че и тази простотия доживях..На Рождество Христово ще слушаме как тая я клатят, и я минават, и се прави мармалад, и сладко от круши? Коя беше ти? “ – е друг коментар, на който потребителите симпатизират.

Пороят от критики накара Теди Александрова да излезе с извънредно троснато обръщение във Фейсбук – „Скъпи приятели! Тази песен не е за много размисли. Песента сме я създали за купоните, които предстоят по празниците. Ние не опетняваме празника, напротив правим го по весел и забавен! Относно злобата, която се изсипва, нас не ни вълнува, дано намерите смисъла на песента и се забавлявате повече!

Весело посрещане на новогодишните празници и… бъдете по щури и забавни!

Благодаря!“.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара