Ники Китаеца се подлага на детектор на лъжата

Седмичната мисия „По Коледа стават чудеса” е последната за сезона преди финала на Big Brother All Stars в понеделник, 15 декември, от 20.00 ч. по Нова.
Освен Дядо Коледа и Снежанка, Big Brother има и джуджета. Всяко джудже получи име, което отговаря на най-лошото му качество, назовано от останалите, както и индивидуална мисия, чиято цел е да поправи това качество и да постави на изпитание силата на духа му.

Обвинена от Съквартирантите, че не се включва в домакинската работа, Петя Буюклиева се превърна в джуджето Мързеливко. Нейната задача е да чисти и готви на останалите, а те от своя страна нямат право да й помагат. Новите задължения на Емо Каменов включват почистването на банята и тоалетната, както и забраната да използва цинизми в речта си до края на мисията. Зрителите ще видят как се справят двамата със задачите си и защо Петя се принуди да отреже своя маникюр.

Тъй като според останалите Съквартиранти стратегът Христо Трифонов е лишен от емоции, Big Brother му даде името Сухарко. Христо ще види най-любимите си хора, но тази среща ще бъде придружена и от трудно предизвикателство. На свой ред Ники Китаеца ще бъде подложен на най-тежкото психологическо изпитание – да се изправи лице в лице с истината. В ефира на Нова той ще издаде разтърсващи тайни от живота си, след като се подложи на детектор на лъжата.

Непослушното джудже в Къщата се казва Готованко. В тази роля влиза Тодор Славков, който за пореден път ще премине границата на добрия тон. Как той отново обърна нещата срещу себе си и каква провокативна мисия получи Калина Паскалева - зрителите ще видят в епизода на Big Brother All Stars тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара