Вълшебна Коледа с филмите следобед по Нова

Вълшебната Коледа в ефира настъпва с приказните заглавия „Артур и войната на двата свята”, „Булчински войни” и „В небето” днес следобед по Нова.


Забавния кино маратон в 12.30 ч. откриват звездните актьори Миа Фароу, Рон Крауфорд, Робърт Стантън с „Артур и войната на двата свята”. Във филма на Люк Бесон зрителите отново ще се пренесат към приключенията на Артур, вдъхновени от едноименните детски книги.

За доброто настроение ще се погрижат и актрисите Кейт Хъдсън, Ан Хатауей, докато подготвят сватбите си в романтичната комедия „Булчински войни” от 14.20 ч. Кулминацията ще настъпи премиерно „В небето” от 16.00 ч., когато е време за приключенията на 78-годишния продавач на балони Карл Фредриксен. Завързвайки хиляди балони за къщата си, той сбъдва мечтата си да отлети с нея към дивата джунгла на Южна Америка.

Празничното настроение продължава с филмовата програма утре, 26 декември, когато е денят на Дисни и вълшебствата по Нова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара