Премиера по Нова: Аз, проклетникът

Един злодей ще се опита да извърши престъплението на всички времена в премиерната за българския телевизионен ефир анимационна комедия „Аз, проклетникът” днес от 20.00 ч. по Нова.
Лентата е пълнометражен дебют за аниматорите Пиер Кофин и Крис Рено, номиниран за Оскар за късометражния „No Time For Nuts”, а продуцент е Крис Меледандри, доказал се с работата си по „Ледена епоха 2: Разтопяването”.

Историята на филма напомня на традиционната приказка, но със забавен и достъпен за всички възрасти диалог, фино чувство за хумор, а уникалният образ на супер злодей в центъра на събитията е запазена марка на създателите. В едно идилично и спокойно градче, тайно от всички, Злото, в лицето на главния герой Гру, необезпокоявано от никого, готви своя пъклен план. Въоръжен с армия от помощници-слуги, той се кани да извърши кражбата на всички времена - да открадне Луната, за да надмине своя съперник Вектор и стане престъпник №1 в света. На помощ му идват страховити оръжия като умаляващи и замразяващи лъчи и чудовищни превозни средства, които с еднаква лекота вървят по въздух и вода. Изглежда, че дните на небесното светило във висините са преброени. Но както става в хубавите истории, злите планове на главният герой са осуетени в последния момент. Този път от три малки осиротели момиченца – Марго, Едит и Агнес, които виждат в Гру най-скъпото същество – идеалния баща.

Дали проклетникът по душа ще бъде  сразен от най-мощното оръжие на света – детската любов? Ще разберем в премиерната за българския телевизионен ефир анимационна комедия „Аз, проклетникът” днес от 20.00 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара