Любов и ребуси в шести сезон на „Касъл” по Нова

Шести сезон на сериала „Касъл” минава едновременно под знака на любовта между Касъл и опърничавата Бекет и нови криминални загадки.
Епизодите от шести сезон със Стана Катич и Нейтън Филиън в главните роли зрителите могат да следят всяка делнична вечер от 21.00 ч. по Нова, когато писателско – детективският тандем отново се впуска в разрешаването на сложни ребуси.

В края на изминалия пети сезон Кейт Бекет беше изправена пред сериозни изпитания. Тя трябваше да реши дали да приеме високопоставен пост във Вашингтон, а веднага след това – и дали да приеме предложението за брак от Ричард Касъл.

Двамата ще трябва да се справят с последиците от своите решения, разбира се, отново на фона на важно разследване. Какво ще се случи след това и ще се изправят ли Касъл и Бекет пред сватбения олтар вместо пред поредния престъпник?

Не пропускайте епизодите от шести сезон на сериала „Касъл” всяка делнична вечер от 21.00 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара