С изпълнение на песента „Надежда” в подкрепа на великия Борис Гуджунов менторите в „Гласът на България” откриха четвъртфиналния концерт в шоуто

Четвъртфиналът в третия сезон на най-гледаното музикално шоу „Гласът на България” мина под знака на надеждата.
В подкрепа на тежкото положение, в което е изпаднал един от най-добрите естрадни изпълнители на България – Борис Гуджунов, четиримата ментори в шоуто откриха неделния концерт с изпълнение на песента „Надежда”.

В шестия концерт в „Гласът на България” тази неделя от 20.00 часа участие взеха 12 изпълнители. Четвъртфиналите в музикалната надпревара започнаха с тъга и много надежда, преминаха през много емоционални изпълнения и завършиха с прекрасната традиция от предишните концерти един от треньорите и неговият отбор да излязат с общо изпълнение на сцената. Тази неделя, честта бе за отбора на Орлин Горанов, който заедно със своя ментор изпълни “I Feel Good” на Джеймс Браун.

По време на двучасовия концерт в неделя вечер зрителите имаха възможност да се насладят на изпълнения в различни музикални стилове. „Малкото чудо” Стефани Илиева изненада зрителите с “Rehab” (Amy Winehouse), последвано от „Песен на Червената шапчица” и Ати Молова,  жизнерадостното “Happy” на Фарел Уилямс, изпълнено от Мария Маринова, придруженото с индиански мотиви “La La La” (Naughty Boy ft. Sam Smith) на Ивета Костова, „Gipsy song” на Стефановски, изпълнена от Асен Михайлов, който излезе на сцената заедно със своята съпруга и уникалната интерпретация на хита „Nothing Compares 2U”, изпята от Кристина Иванова . Невена Цонева попита „Who Wants To Live Forever”, а Зоя Мутишева смело заяви „Искам те пак”, Християна Дънкова разчувства с изпълнението си на „Esta Ausencia”, Анна Пешева пренесе зрителите в Париж с Zaz и „Je Veux”, Петър Рангелов сложи каубойската шапка се превърна в „Джанго без окови”, а момичето с точния план Тюркян Исмаил сложи край на всичко с едно категорично “Bang, Bang”.

Кои изпълнители ще продължат към полуфиналите и кои ще отпаднат две крачки преди големия финал, зрителите на bTV ще видят в специалното петъчно издание на „Гласът на България”.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара