Акценти в програма на bTV Comedy за периода 15 – 21 декември 2014 г.

Филмовите акценти за седмицата 15 – 21 декември 2014 г.


Понеделник, 15 декември

20:30 ЧАСА

Гимназисти в Белия дом

Оригинално заглавие: Senior Trip (САЩ, Канада, 1995г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Кели Мейкин
Актьори: Джеръми Ренър, Мат Фрюър, Валери Махафей, Лоурънс Дейн, Томи Чонг

Докато са наказани за купонджийските си прояви, група колежани, съставена изцяло от неудачници и пристрастени към дрогата и алкохола тийнеджъри, пише писмо до президента, обяснявайки ясно проблемите на образователната система в Америка.

Обаче има един проблем - президентът е очарован от писмото и ги кани във Вашингтон да изложат идеите си пред Сената и лично пред него.

Вторник, 16 декември
20:30 ЧАСА

Ергенско парти 2

Оригинално заглавие: Bachelor Party 2: The Last Temptation (САЩ, 2008 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор:  Джеймс Раян
Актьори:  Сара Фостър, Дани Джейкъпс, Еманюел Вогияр, Керън Гордън, Андрю Ладерсън, Чей Сантини, Сандра Селинг, Харланд Уилямс

Преди всяка сватба има една нощ, която никога не се забравя! Рон е готов да се задоми и да се ожени за прекрасната жена, но първо трябва да оцелее по времето на своето лудо ергенско парти, което ще го отведе в свят и приключения за които не си е и представял.Заедно със своите най-добри приятели по чашка, Рон ще отпразнува така, както никога преди, а стриптизьорките, хубавите момичета, баровете, количеството алкохол и балоните ще са най-малкото, което може да стане причина за това да няма сватба и Рон да загуби любимата си.

Сряда, 17 декември

20:30 ЧАСА

Семейна среща

Оригинално заглавие: Thanksgiving Family Reunion (САЩ, 2003 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Нийл Израел
Актьори: Джъдж Райнхолд, Брайън Кренстън, Пенелопе Ен Милър, Хейли Тод и др.

 Мислите си, че родата ви е малко смахната? Почакайте да видите позабравените роднини на Мич Снайдър...
Анестезиологът Мич Снайдър (Джъдж Райнхолд, познат ни от "Бетовен 3”, "Договор за Дядо Коледа”, "Зандалий”, "Безмилостни хора”) иска да организира фамилна среща с банкет за своите роднини. Проблемът е, че не ги познава. Неочаквано получава по пощата покана от отдавна загубилия се братовчед Удроу от Айдахо (Брайън Кренстън – по-известен като бащата на Малкълм). Той и семейството му са твърде нестандартни и доста забавни хипита-провинциалисти. Купонът започва още с пристигането в "имението” на децата на цветята...

Четвъртък, 18 декември

20:30 ЧАСА

Скъпи сънародници

Оригинално заглавие: My Fellow Americans (САЩ, 1996 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Питър Сегал
Актьори: Лорън Бакол, Джак Лемън, Джон Хърд, Джеймс Гарнър, Села Уорд, Дан Акройд

 Те бяха използвани за просперитета на държавата. Сега работят единствено за собственото си благополучие! Да живеят великите комици! Джак Лемън и Джеймс Гарнър предизвикват изблици от смях като двама бивши президенти на САЩ в СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ, не без основание считан за един от най-добрите филми на 1996 г.
Замесени в скандал от настоящия президент (Дан Акройд) и преследвани от въоръжени агенти, двамата непрекъснато препиращи се политически ротивници се хвърлят в отчаяно търсене на доказателство за своята невинност. Обикаляйки из истинската Америка, те неочаквано се сблъскват с отражението на своята политика върху гражданите. С трима перфектни комици във върхова форма, с вдъхновената режисура на Питър Сегал (“Томи бой”, “Голо оръжие 33 1/3”) и чудесни актьори в поддържащите роли, СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ е в състояние да убеди всекиго, че комедията е вечна.

Петък, 19 декември
20:30 ЧАСА

Анализирай това

Оригинално заглавие: Analyze this (САЩ, 1999 г.)
Жанр: Комедия, криминален
Режисьор: Харолд Реймис
Актьори: Били Кристъл, Робърт Де Ниро, Лиса Кудроу, Чаз Палминтери, Тони Бенет, Джо Витерели

Пол Вити (Робърт де Ниро) е един от най-могъщите нюйоркски гангстери. Той е израсъл в структурата на Мафията, започвайки от дъното и е бил добре обучен за своите бъдещи отговорности от Манета (Джо Ригано) - негов ментор и втори баща. Но когато идва време Пол Вити да поеме своите задължения като лидер на клана, той започва да изпитва сериозни здравословни проблеми. Ами ако останалите мафиотски фамилии научат за тях - как тогава Пол Вити ще успява да движи своя бизнес?

Събота, 20 декември
20:30 ЧАСА

Анализирай онова

Оригинално заглавие: Analyze That ( САЩ, 2002 г.)
Жанр: Комедия, криминален
Режисьор: Харолд Рамис
Актьори: Робърт Де Ниро, Били Кристъл, Лиса Кудроу, Джо Витерели

Мафиотът Пол Вити (Робърт де Ниро) е освободен от затвора и оставен под грижите на психотерапевта му Бен Собъл (Били Кристъл). Бен се опитва да го отдалечи от предишния му живот и дори му намира обикновена работа. Не минава много време обаче, преди мафиотите да започнат да се появяват около Пол и той трябва да реши дали ще избере живота на обикновен човек или пък този на шефа на мафията.

Неделя, 21 декември
20:30 ЧАСА

Ние сме баща ти

Оригинално заглавие: Father’s Day ( САЩ, 1997 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Айвън Райтман
Актьори:  Настася Кински, Робин Уилямс, Били Кристъл

Джак Лорънс е преуспяващ адвокат в Лос Анжелис. Има всичко: добра работа, красива жена, голям дом, страхотна кола - като се изключи липсата на търпение, Джак всъщност има всичко, за което мечтае.
Дейл Пътли, от друга страна, е на ръба на отчаянието от толкова дълго, че вече започва да свиква със ситуацията. Неосъществен писател, водещ бедно съществуване в Сан Франсиско, Дейл е кълбо от нерви, което е на път да експлоадира. Съдбата среща Джак Лорънс и Дейл Пътли - напълно непознати и противоположни личности, които се озовават в една и съща кола.
Те остроумничат и премислят всичко за себе си, докато преследват един избягал младеж, който всеки от тях смята за свой син.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара