С ново лого, слоган и „весела компания” bTV Comedy посреща празниците и кръглата годишнина от своя дебют в телевизионния ефир на България

Преди 5 години в телевизионния ефир на България се появи bTV Comedy - уникален канал, който и днес предлага само и единствено комедийна, и забавно - развлекателна програма.
Неговата цел е да създаде позитивна нагласа и добро настроение у зрителите, да ги разведри и зареди с положителни емоции.


От 5 декември, 5 години след своя дебют на телевизионния пазар у нас, bTV Comedy ще представи на зрителите си нова графична опаковка, ново лого и слоган. Те ще бъдат придружени от „веселата компания” на bTV Comedy. С други думи това са забавни анимирани фигури, подобни на емотикони, чиято основна цел и задача е да поздравят зрителите с усмивка и с намигване да им предадат новия слоган на канала - „Нищо сериозно”. Защото това, от което се нуждаят верните и нови фенове на bTV Comedy е именно да се откъснат замалко от ежедневните си грижи и ангажименти, и да не бъдат сериозни поне за малко.

С новото си лого, което вече шеговито се смее, bTV Comedy припомня за своята уникалност в българския ефир - единствения специализиран канал за добро настроение, който излъчва само хумористични сериали, филми и предавания. Ако беше човек, bTV Comedy щеше да е приятелят, който никога не се оплаква и винаги те разтоварва. Защото bTV Comedy е за всеки, който не се взима на сериозно.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара