„НепознатиТЕ“ събира АББА по bTV

Уникална среща на четирима легендарни музиканти ще се случи само в ефира на bTV! АББА не са се събирали от 1982 година, когато групата се разпада.
Като едни от големите фенове на шведската четворка, журналистът Георги Тошев и операторът Румен Василев успяха да се срещнат с Агнета, Бьорн, Бени и Ани-Фрида в годината, в която света отбелязва 40 години от триумфа им с песента "Ватерло" на Песенния фестивал на Евровизия през 1974 г. Те са герои във филма „АББА завинаги“, който bTV ще излъчи на 20 декември, събота, от 15.00 часа.

Историята на АББА не е сензация! Тя е обикновена среща на необикновени таланти. Те преживяват своето лично "Ватерло", но не се оставят то да бъде единствено. Историята им наподобява филм. Не холивудски, а просто шведски. В нея съжителстват елементи от великата северна сага , преплитат се триумф и трагедия, богатство и бедност. Къде са днес Агнета, Бьорн, Бени и Фрида, какво ги свързва и разделя ще научат зрителите на документалната поредица „непознатиТЕ“.

Лично от членовете на легендарната четворка зрителите ще разберат защо АББА отказаха оферта от 1 милиард долара, за да издадат нов албум и да направят световно турне. Какви тайни крият четиримата и защо показаха живота и творчеството си в Музей, ще научим тази събота, от 15.00 часа по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара