Утре вечер избират финалистите в „Гласът на България” по bTV

Утре вечер треньори и зрители избират финалистите в „Гласът на България” по bTV

Финалистът във втория сезон на предаването Красимира Иванова представя новата си песен „Сила” на сцената на шоуто

Остават броени дни до финала в третия сезон на „Гласът на България”. Но преди това още 4-ма участници ще трябва да напуснат най-гледаното музикално шоу в ефира. Кои са те ще стане ясно утре вечер от 21:30 часа в специалното издание на „Гласът на България”, когато водещите ще отворят пликовете с вота на менторите и ще оповестят резултатите от зрителския вот. Двата вота – на треньорите и зрителите, имат еднаква тежест, а менторите нямат право да дават равен резултат на двамата участници в своите отбори.

Преди обаче зрителите да научат кои от участниците ще продължат напред гост на сцената на шоуто ще бъде финалистът от втория сезон на Гласът на България – Красимира Иванова. Тя ще представи своята нова песен, която носи името „Сила”.

Първи съдбата си ще научат полуфиналистите от отбора на Десислава – Кристина Иванова и Ивета Костова, които на 14 декември, пяха на една сцена с Данчо Караджов и Криско, а заедно със своя ментор изпълниха по уникален начин и “Simply The Best” на Тина Търнър .
Втори на сцената ще се качат Невена Цонева и Зоя Мутишева, които разтърсиха сцената по време на концерта в неделя съответно с изпълненията си на „Ибиш ага” (Невена заедно с Ева квартет) и „Единствени“ (Зоя с Борис Солтарийски).
Каква ще бъде съдбата на единствения мъж, оцелял до този етап в шоуто, ще стане ясно, когато на сцената се качат и участниците от отбора на Орлин Горанов - Анна Пешева и Петър Рангелов. Анна показва своя „Устрем”, заедно с Маргарита Хранова, а Петър остави „Завинаги” сърцето си в „Гласът на България” заедно с Анелия.
Последни ще научат своята съдба Стефанѝ Илиева и Ати Молова от отбора на Наско. Дали изпълнението на Ати заедно със състудентката й Галена е докоснало повече зрителите, от динамиката на „Вярвам в теб” на Стефани и deep Zone Project, зрителите на bTV ще разберат този петък от 21.30 часа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара