CBS Drama през януари

Този януари по CBS Drama ще бъдат показани три нови премиерни сериала, сред които „Спецотряд“, с който всяка делнична вечер от 8-ми ви очаква един час, пълен с адреналин и екшън в борбата с престъпността, както и носителят на наградата „Еми“ “Сънсет Бийч“ – зрелищна драма, в която с еднаква лекота се зараждат и разбиват грандиозни мечти, и „Невероятен късмет“, който проследява съдбата на едно семейство, излязло извън правия път, което се опитва да изкупи миналото си и да върви напред, независимо от всички трудности.
Освен това, ще се върнем в английската провинция Есекс, за да станем свидетели на поредните драматични възходи и падения на бляскавите, по-велики от живота персонажи на уникалния сериал „Така е в Есекс“, носител на наградата на Академията за театрално и филмово изкуство BAFTA, създаден в стил ‘драматично риалити’,след което ще се отправим към Санта Моника, САЩ, с новите сезони на криминалната драма „Велополицаи“.

Така е в Есекс (The Only Way Is Essex), 2010 (продължение на Сезон 2)
Всеки делничен ден в 18:40 и 22:00, и в съботния омнибус в 17:50. Край –6-ти януари.
„Така е в Есекс“е изключителен, разбиващ, хитов развлекателен сериал, който проследява живота на един бляскав състав от персонажи в английската провинция Есекс. Описващ съдбата на главните герои като Джоуи Есекс, Марк Райт и Лорън Гуджър, ТАУИ, както е галеното наименование на филма, е риалити сериал, отличен с наградата на Английската академия за театрално и филмово изкуство, екранизиран като драма. Със своята уникалност и иновативност филмът промени облика на телевизията, поставяйки началото на съвършено нов развлекателен жанр, наречен ‘драматично риалити’ или ‘реална драма’. Пълен със завръзки и развръзки, хумор и топлина, ефектни фрази и женски противоборства, ТАУИ е завладяваща гледка. В сезон 2 ще видим да прехвърчат искри между Лорън и Марк преди огънят да угасне със сензационна новина!

Спецотряд (S.O.F - Special Ops Force), 1997 (Сезон 1)
Всеки делничен ден в 19:30 и 23:40. Съботен омнибус в 17:50. Начало – 8-ми януари.
Буйни експлозии, ефекти от високите технологии и опасности, каращи сърцето да бие бясно в гърдите – това е „Спецотряд“, едночасов динамичен екшън, изобилстващ от всякакви позволени хватки, който проследява дейността на висококвалифициран екип от военни, действащи под прикритие. Всяка седмица те се заемат с най-критичните и опасни мисии, в които всички други възможности са изчерпани. Там, където работата е прекалено тежка за морските „тюлени“, прекалено опасна за Зелените барети и повече от рискована за всеки друг, правителството се обръща към екипа на Спецотряда. Зрителите на CBS Drama ще се изпълнят с трепет от интензивността и абсурдността на подвизите на тези мъже. С участието на Брад Джонсън (Melrose Place, Courthouse), Тим Абел (We Were Soldiers, Soldiers of God), Реал Андрюс (General Hospital, All My Children), Мелинда Кларки (The O.C, Nikita), Марк Шепърд (Supernatural, BattlestarGalactica).

Сънсет Бийч (Sunset Beach), 1996 (Сезон 1)
Всеки делничен ден в 18:40, с повторение в 13:40 на следващия ден. Начало – 9-ти януари.
Нереалното крайбрежно общество от Сънсет Бийч служи като уникален декор за интригата, мистерията и любовта, с които е пропит живота на разнообразните му жители. Сънсет Бийч  има нещо повече от топли брегове и природен чар, градът има своя тайнствена и романтична легенда, място, в което с еднаква лекота се зараждат и разбиват грандиозни мечти. „Сънсет Бийч“  влезе в историята като първият дневен драматичен сериал на легендарния продуцент Аарон Спелинг, който се излъчва в над 70 страни по света. Филмът е печелил два пъти Награда „Еми“ и има 11 номинации за същата.

Невероятен късмет (Outrageous Fortune), 2005 (Сезон 1)
Всеки делничен ден в 22:00, с повторение в 00:35, и в съботния омнибус в 23:40. Начало – 16-ти януари.
Семейство Уест имат солиден криминален опит в областта на кражбите и други дребни престъпления. Но, когато главата на фамилията – Волфганг Уест, бива осъден на четири години затвор, жена му Черил решава, че трябва да се сложи край на този начин на живот; семейството изкупува вината си и започва да живее по правилата.  Дали семейството ще успее да изпълни решението на Черил да загърбят престъпното си минало?  Не е лесно да бъдеш светец, когато склонността към престъпления е в кръвта ти. „Невероятен късмет” е семеен комедийно-драматичен сериал за хора с укоримо поведение, които се опитват да влязат в правия път, а за това не се полага бърза и голяма награда. „Невероятен късмет“  е дързък и свеж филм, на места циничен, изпълнен с екшън и сатира – но, винаги вибриращ с честотата на реалността. Продукт на Джеймс Грифин (Spin Doctors, Serial Killers)и Ръйчъл Ланг (Mercy Peak).

Велополицаи (Pacific Blue), 1996 (Сезони 4 & 5)
Всеки делничен ден в 16:10. Сезон 5 започва на 26-ти януари.
„Велополицаи“е американски криминален драматичен сериал, който проследява борбата с престъпността на полицейски екип, патрулиращ на велосипеди по слънчевите улици и океанския бряг на Санта Моника. В сезон 4 ще видим как едно граничещо със смъртта преживяване променя отношението към света на T.C. след сблъсъка му лице в лице с безмилостни грабители на домове, а сезон 5 продължава от момента на драматичния завършек на сезона "The Right Thing," в който Боби Круз и три други ченгета бяха арестувани за укриване на доказателства по случай с убийство на един помирител на банди. С участието на Джим Дейвидсън, Пола Трики, Дарлийн Вогели  Шана Моуклър.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара