CBS Reality през януари

Този януари по CBS Reality премиерният сериал „Рождени дни“ показва емоционалната въртележка на първите шест седмици от живота у дома след раждането на бебе – памперси, мръсни съдове и какво ли не още!
На 19ти се отправяме от родилното отделение към кабинетите на най-добрите лекари в света за будещите страхопочитание случаи от реалния живот, документирани в „Удивителни медицински истории“, а удивлението не престава, когато се спускаме по-надолу с провокиращия размисъл сериал „Следовател в пустошта“, който изследва някои от най-загадъчните знакови смъртни случаи в Австралия заедно с хората, които правят оглед на местопрестъплението. И, на последно място, но не и по важност, съдия Джуди Шиндлин продължава невъзмутимо да раздава правосъдие с острите си саркастични забележки – нейна запазена марка, в 7ми сезон на фаворита на CBS Reality „Съдия Джуди“от 26-ти януари.

РОЖДЕНИ ДНИ (Сезони 1 и 2)
Всеки делничен ден двоен епизод в 07:50, 14:05 и 19:05 от 1ви януари с продължение следващия месец и повторение на куп през уикендите в 17:00

Заемете се с пълните памперси и мръсните съдове, в дома има новородено бебе! Сериалът „Рождени дни“ е емоционална въртележка, която показва нещата от действителността, проследявайки щателно безкрайните подвизи на родителите и техните новородени отрочета през първите шест седмици след раждането. Всеки от 30-минутните епизоди показва едно семейство, изследвайки емоционалните, медицинските, икономическите и социалните аспекти на родителството. Това е една уникална слеродилна хроника!

СЛЕДОВАТЕЛ В ПУСТОШТА
Всеки четвъртък и петък в 22:50 и 03:35 от 8мидо 30тиянуари с повторение през уикендитев 22:00 и 02:10 

„Следовател в пустошта“ е документален сериал, който изследва инцидентните и неразгадани смъртни случаи в най-отдалечените райони на Австралия. Този увлекателен емоционален сериал показва дейността на различни следователи от цяла Австралия и техните лутания из времето, пространството, подозренията и културите в търсене на обяснения за тайнствени и неразгадани смъртни случаи. Зрителите имат възможност да се запознаят с мисленето на следователите и предизвикателствата, стоящи пред тях и техните сътрудници, които търсят липсващите парченца на пъзела, извършват съдебно-медицински изследвания, правят аутопсии и оказват помощ на скърбящите близки. „Следовател в пустошта“ отвежда в градове, отдалечени места, ферми, лагери и гари, за да ни запознае с реалностите на живота в затънтени краища, непоказвани досега.

УДИВИТЕЛНИ МЕДИЦИНСКИ ИСТОРИИ (Сезони 1,2,3)
Всеки делничен ден в 08:40, 15:20 и20:20 и 00:30 от 19ти до 30ти януари с повторение през уикендите в 08:40 и 18:40

„Удивителни медицински истории“ е риалити сериал, който проследява живота на хора с редки и удивителни медицински проблеми и документира забележителните медицински методи, използвани за тяхното лечение. Всеки епиизод представя петима различни болни, чийто живот е в опасност, докато накрая не намерят лекар, който да им помогне.  Мнозина от тях са на ръба на смъртта при намирането на решение.

Случаите варират от необикновени инциденти, като този с мъж, паднал в бетонобъркачка, или на жена, чийто скалп е отнесен от бързо въртящ се механизъм, до уникални състояния, като това на жена с 80-килограмов тумор, на бебе, родено с четири крака, и на мъж, чието тяло е покрито с месоядни бактерии.  Всеки от случаите започва като медицинска загадка, разкривайки постепенно състоянието и симптомите на пациента, докато накрая не се появи компетентният лекар, който да постави революционната диагноза.

СЪДИЯ ДЖУДИ (Сезон 7)
Всеки делничен ден двоен епизод в 12:00, 16:10 и 21:10 от 26ти януари с продължение следващия месец и повторение - маратон през уикендите в 14:30

Със своята прямота, твърда решимост и хапливо остроумие съдия Джуди Шиндлин преоткри със собствени сили съдебния жанр и в хода на този процес се превърна в уникално явление на попкултурата.

Потомствена бивша съдийка от щата Ню Йорк, известна със способността си да пресича всеки спор и да стигне до същността на разглеждания емоционален въпрос, Съдия Джуди служи като истински морален компас за хората, които имат нужда от помощ, решителност и известно количество здрав разум в своя често пъти объркан живот. Целта на съдия Джуди е да остави трайно и заслужено впечатление, което да обезкуражи нарушителите и да помогне за съвземането на семействата, станали жертва на несправедливост. Подражателите са много, но оригиналът е един и това е съдия Джуди!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара