FOX с глобална премиера на „WAYWARD PINES“ едновременно в 125 държави

FOX официално обяви премиерата на интензивния, психологически трилър „WAYWARD PINES“ в САЩ – 14 май 2015 година.
Каналът остава верен на феновете си по цял свят и в рамките на 24 часа пилотният епизод ще се завърти в повече от 125 държави в Азия, Африка, Австралия, Европа и Латинска Америка. В България първият епизод е планиран за излъчване на 15-ти май по FOX.
Сериалът е базиран на бестселър на Блейк Крауч. Телевизионната продукция ще се състои от 10 епизода и е поверена на вълнуващия разказвач М. Найт Шямалан (“The Sixth Sense,” “Signs”). Продуцентският екип включва още Доналд Де Лайн, Чад Ходж и Ашуин Рахан.
„WAYWARD PINES“ проследява агента от тайните служби Итън Бърк (номинираният за „Оскар” Мат Дилън), който пристига в земеделското градче Уейуърд Пайнс, Айдахо, натоварен с мисията да открие двама изчезнали федерални агенти. Всяка стъпка, която приближава Итън до истината, го отдалечава от живота, който е водил някога, от съпруга и бащата, който е бил някога. В един момент Итън се сблъсква с ужасяващото прозрение, че може никога да не напусне жив Уейуърд Пайнс.
Актьорският състав включва още спечелилата “Оскар” и награда “Еми” Мелиса Лео (“The Fighter”), номинирания за “Оскар” Теренс Хауард (“Crash”, “Hustle&Flow”), Карла Гугино (“Entourage”), Шанин Сосамън (“How to Make It in America”), Тоби Джоунс (“Infamous”, “Tinker Tailor Soldier Spy”), Рийд Даймънд (“24”, “Much Ado About Nothing”), Тим Грифин (“Prime Suspect”), Чарли Тахан (“Charlie St. Cloud”) и номинираната за “Оскар” и награда “Еми” Джулиет Луис (“Cape Fear”).
“WAYWARD PINES” е продукция на FX Productions. Сериалът е създаден за телевизията от Ходж (“The Playboy Club”, “Runaway”) и продуциран от Де Лайн (“Green Lantern”, “The Italian Job”), Рахан (“Devil”), Ходж и Шямалан. Премиерният епизод е написан от Ходж и режисиран от Шямалан.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара