History SD & HD през януари

Програмни акценти – януари 2014 г.

Нова ексклузивна поредица
НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ – ТЕКСАС
5-и сезон. Всеки вторник, от 22.00 ч.

Във всеки епизод на “Надпревара за находки - Тексас” е представена отделна история, в която нашите герои отново се отправят към складове и чакат с нетърпение да видят какво се крие в тях. Съответният собственик срязва катинара на неизползвано хранилище и го отваря за първи път, като допуска участниците в търга да огледат само за миг с помощта единствено на фенерче. Краткият поглед е единствена възможност да се прецени дали складът съдържа боклуци или ценни вещи. Напрежението нараства, докато купувачите обмислят струва ли си да наддават... и колко са готови да платят. Търгът се  води от един от най-успешните, но и най-неотстъпчиви акционери в страната. Участниците са “обичайните заподозрени”, но в никакъв случай не пропускайте да видите финала!

Нова ексклузивна поредица
ЛОВЦИ НА ТИРОВЕ
2-ри сезон. От 22 януари, всеки четвъртък, 22.00 ч.

“Ловци на тирове” се завръща със своя втори сезон, представяйки търсачи на тирове от цяла Америка по време на някои от най-опасните им издирвания на липсващи товари. Американските пътища и магистрали са търговските маршрути на една процъфтяваща икономика. При все това всяка седмица  стотици камиони, превозващи ценно карго, изчезват безследно. Откраднати и изоставени, тези тирове трябва да бъдат открити и откарани при собствениците им - в противен случай съответните транспортни компании губят пари. За всеки намерен и върнат липсващ камион има награда, както и допълнителна такава, ако се окаже, че товарът е непокътнат. В този сезон наградите са още по-големи, сроковете - по-кратки, а конкуренцията - наистина сериозна. Сега са  налице вече три екипа от търсачи, поели по следите на липсващо карго, но само един от тях може да е победител - да намери камиона и да получи  паричната награда. Всеки екип твърди, че е най-добрият, и получава шанс да го докаже.

Нова ексклузивна поредица
ДЪРВОСЕКАЧИ
7-и сезон. От 11 януари, всяка неделя, 22.00 ч.

“Дървосекачи” се завръща със своя нов сезон. Работата на тези хора в отдалечените дървосекачески лагери на северозападното Тихоокеанско крайбрежие се смята за най- опасната в Северна Америка. Дали ще са отделни, действащи самостоятелно с триони и брадви дървосекачи или мощни мегафирми, днешната дървообработваща промишленост е смесица от древни традиции и съвременни технологии. Опасността дебне ежечасно нашите герои, докато всеки ден рискуват всичко в стремежа си да се сдобият с дървесина. Не
всички от тях оцеляват, но успелите получават почетно място в редиците на истинските Дървосекачи.

Нова ексклузивна поредица
СПЕЦОВЕ В ЗАЛОЖНАТА КЪЩА: ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
2-ри сезон. Всеки понеделник, 23.00 ч.

“Спецове в заложната къща: Великобритания” събира стотици години исторически богатства, придавайки английски облик на хитовата американска поредица “Спецове в заложната къща”. Предстои да видим как Марк Манинг и екипът му в “Кралска заложна къща” в Честър купуват и продават изумителни предмети с историческа стойност, преговарят с клиенти и се пазарят за всяко пени. Марк ръководи бизнеса заедно с дъщеря си Вики, най-добрия си приятел Малкия Марк, техния чудат приятел и експерт по история Саймън и новото лице Лиам, който е луд фен на историята, гори от желание да изучи занаята и на моменти проявява безочливост, която изкарва от нерви всички. Независимо дали става въпрос за писма на Елизабет Първа, останки от кораба “Лузитания” или кукла в реален размер на Уолтър Уайт от “В обувките на Сатаната”, в заложната къща непрестанно пристигат най-различни изумителни неща.  Единственият въпрос е дали си заслужава да се сключи сделка за тях.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара