Smart TV приложение предлага алтернатива на кабелните планове

Интересен нов начин за гледане на телевизия предосатвя модерно приложение, за което съобщават от българския офис на Samsung Electronics.
Става въпрос за приложението OliveBG за смарт телевизори, което предоставя достъп до над 80 телевизионни канала. Според Samsung то е отлична алтернатива на кабелната, сателитна или цифрова телевизия, но в същото време без да обвързва с дългосрочен договор. Чрез него потребителите имат и възможността да избират и измежду канали с Full HD качество без допълнителни такси.

Зрителите, свалили приложението, могат да определят месец за месец колко и какви канали да гледат според предпочитанията си, тъй като имат на разположение няколко различни пакета. Тази възможност, според Samsung, е особено подходяща за празниците или сезонните почивки например, които множество хора планират да разпускат далеч от дома, но в същото време не искат да се разделят с любимите си музика, спорт, сериали и предавания. Друго предимство е  опцията за плащане на момента, избавяща потребителите от последиците на неплатената навреме телевизия, особено неприятни късно вечер или през уикенда.


Приложението предоставя избор на абонаментен план, отговарящ на интересите на всеки зрител, и високо качество на картината само срещу свързаност с интернет, като не е необходима свръх висока скорост. Каналите със стандартна резолюция (SD) могат да бъдат гледани безпроблемно дори през 3G мрежата на мобилен интернет, твърдят още от компанията.

Има и бонус - всеки регистрирал се в уеб страницата на olive.bg до края на декември получава безплатно 1 месец телевизия през приложението OliveBG.

http://pcworld.bg/

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара