Бързина и математика определят първия финалист в Survivor - утре вечер от 21:30 часа по bTV

Утре вечер от 21:30 часа в Survivor по bTV обсъждането на казуса „Заневи” продължава.
Светлин се чувства обиден от факта, че останалите го подценяват и смятат, че Надя му е завъртяла главата, за да  спечели протекцията. Броени дни преди големия финал един от най-силните играчи е подтиснат, а Кхмер продължават да са на мнение, че любовта е възможно най-погрешната стратегия в играта.
Идва времето на решителните битки в Survivor и краят на усамотението на Острова на изгнаника.  Митко ще трябва да разруши трона си и да се завърне в племето за решаващите дуели. А там ще завари враждебност, обида, спорове, подигравки, психически атаки, дори изолация от племето.
Предстоящата игра ще определи първия от тримата финалисти в Survivor. А изискванията към него стават все по-високи - бързина, баланс, памет, концентрация и математика ще донесат триумф и шанс за титлата „единствения оцелял” на по-добрия от всички. Кой ще се пребори за мястото си във финалното студио на играта и ще заслужи почивка до края на престоя си в Камбоджа, зрителите на bTV ще разберат утре вечер от 21:30 часа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара