Стани автор в TelevisionBG.net!

Вероятно сте забелязали, че в последно време сме неактивни. Причината за това е липсата на автори в сайта.
Ако обичате телевизията, колкото и ние то сега е момента! Само сега ви даваме възможност да станете част от сайта TelevisionBG.net!

Нашият коледен подарък дава шанс на трима от вас да станат новия екип на сайта. Тези с опит в областта на телевизията, блогването и т.н. са с предимство, но сме готови да приемем и начинаещи автори. Ако имате свободно време сте добре дошли!

За участие в конкурса изпратете на admin@televisionbg.net кратка статия на каквато и да е тема свързана с телевизията у нас или по света, но на български език. Изпратете също и следната информация за вас: име (или псевдоним, който ще използвате), имате ли опит в областта и какъв, e-mail адреса на регистрацията ви в Blogger, за да ви добавим към авторския колектив на сайта. Очакваме вашите писма на електронната ни поща до следващия петък 12 декември. Победителите ще обявим в неделя 14 декември.

Помогнете ни да възстановим сайта, за да продължим да публикуваме най-интересните тв новини и програмни схеми на любимите ви тв канали.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара