Драма с Ал Пачино по TV7

Анотации за филми и сериали по TV7
(15.12.2014 – 21.12.2014)


                              „Историята на Уендъл Бейкър“ 

                                    Събота 20.12.19:30
                                             Комедия, САЩ, 2005,
                         В ролите: Люк Уилсън, Ева Мендес, Джейкъб Варгас, Оуен Уилсън

           Уендъл Бейкър (Люк Уилсън) е дребен мошеник-идеалист. Изкарва си прехраната с изработката на фалшиви лични карти, които продава изгодно на мексикански емигранти в САЩ. Подобен човеколюбив бизнес няма как да не докара ченгетата в гостоприемната каравана на Уендъл и за нула време му осигурява сигурен подслон зад решетките. В затвора добродушният и вечно усмихнат закононарушител печели нови приятели, но губи хубавото си гадже Дорийн (Ева Мендес). Пуснат под гаранция, нашият човек е пратен на работа в старчески дом, понеже мечтата на живота му е да се посвети на "хотелския бизнес". Приютът е твърде далеч от разбиранията за уютни и спокойни старини. Старците съвсем не са се отказали от радостите на живота, но свирепите санитари от обслужващия персонал крадат парите им и се държат с тях като с роби. Ситуация, която ще се промени коренно с пристигането на Уендъл.


                                             „Съпротива“ 
                                                     
                                                       Събота 20.12, 21:40

                                                       Екшън, САЩ, 2008

              В ролите: Даниел Крейг, Джейми Бел, Алекса Давалос, Джорд Маккий, Томас Арана, Алън Кордунер, Лив Шрайбер

Вдъхновен от невероятната истинска история, Съпротива е епичен разказ за семейството, честта, отмъщението и спасението по време на Втората световна война. Действието се развива през 1941 г., когато хиляди евреи в Източна Европа са преследвани и избивани. След като се спасяват от почти сигурна смърт, трима братя намират убежище в гъстите гори, които познават още от детството си. Там те започват своята отчаяна битка срещу нацистите. Даниел Крейг, Лив Шрайбър и Джейми Бел влизат в ролите на тримата братя, които превръщат борбата си за оцеляване в нещо много по-значимо – начин да отмъстят за смъртта на любимите си хора, като спасят хиляди други

                                        „Всички мои познати“ 

                                                      Неделя.21.12.21:40
                                           криминален,  драма, САЩ, 2002

                            В ролите: Райън О’Нийл, Теа Леони, Ким Бейсингър, Ал Пачино

           Висшето общество на Ню Йорк боготвори и същевременно се страхува от  вездесъщия Илай Уърмън (Ал Пачино). Той е легендарен PR специалист, познавач на човешката природа, който с лекота обединява нужните му хора и помирява враговете винаги с изгода за себе си. Неговата работа е да знае всичко за всички, но когато по молба на известен актьор попада в странна ситуация и дори е замесен в убийство, опитният паркетен лъв разбира, че всъщност не знае нищо. Или може би знае твърде много и заради  това го чака жестока разплата?

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара