Стотици фенове пяха с талантите от X Factor

Стотици фенове щурмуваха най-новия столичен мол Sofia Ring Mall в неделя следобед, за да чуят на живо любимците си от X Factor.
Финалистите изнесоха първия си концерт извън сцената на шоуто, като зарадваха почитателите с някои от емблематичните си изпълнения.

Голяма доза вълнения и скандирания предизвика мъжката част от финалистите в лицето на братя Добреви, Траян, Мирян и Славин. Георги Бенчев раздвижи публиката с култовото парче на Dubioza Kolektiv, а Михаела и Невена се представиха с Queen Of The Night и We Found Love. Освен с плакати на своите любимци, някои от феновете се бяха приготвили дори още по-сериозно – макар вече да напуснаха шоуто, огромни букети очакваха дамите от Sweet 16. Хитове като Blurred Lines, Black Widow и Love Runs Out бяха част от парчетата, които представиха талантите. Близо час след финала на концерта те раздаваха автографи и се снимаха с феновете.

Не пропускайте лайв концертите на X Factor във вторник от 21.00 ч. и в четвъртък от 22.00 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара