Талантите от X Factor подаряват коледен концерт тази вечер по Нова

Двучасов концерт с много настроение, изненади и музика ще бъде коледният подарък на X Factor за зрителите тази вечер по Нова.
На Бъдни вечер от 20.00 ч. финалисти, жури и гост-изпълнители ще излязат заедно на сцената, за да донесат една вълшебна Коледа.

Финалистите Невена, Михаела, Славин, Иво и Пламен, Мирян и Георги ще се пренесат в истинска коледна приказка – ще пишат коледни писма, ще разопаковат подаръци и ще пеят с църковен хор. Всеки от тях ще изненада с различна роля и хореография, като в ролята на Дядо Коледа ще влезе Георги Бенчев. За това той ще заслужи бурни овации и прозвището Дядо Бенчев.

На сцената ще излязат и две новосформирани групи. Едната ще бъде трио „ДиЗеЛ” в състав Дони, Заки и Любо. Двамата съдии и музикалният продуцент на шоуто ще бъдат категоричното доказателство, че по Коледа се случват чудеса. Кръстници на тяхното трио са водещите Алекс Раева и Мария Игнатова, които са измислили оригиналното име. Втората група ще представи хората, виновни за израстването на талантите – техните вокални педагози. Пламен Денчев, Искра Милкова, Преслава Мръвкова и Ясен Зердев също ще излязат на сцената с общо изпълнение. Специални гости ще бъдат и две от децата на X Factor – Ана Мария и Богомил, които ще представят новото си парче „Теб си пожелах”.

Така в продължение на два часа с музика, изненади и празнично настроение екипът на X Factor ще посрещне Коледа и ще отпразнува със зрителите на Нова светлия християнски празник. След това финалистите ще се отдадат не само на празнуване, но и на активна подготовка за януари, когато ще се завърнат с още по-впечатляващи изпълнения, само на крачка от финала.

Не пропускайте коледния концерт на талантите от X Factor тази вечер от 20.00 ч. по Нова.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара