Димитър Павлов и Радост Драганова приготвят съботен „Мармалад” от 14 февруари по bTV

Двама от най-позитивните водещи в българския телевизионен ефир – Димитър Павлов и Радост Драганова, ще се появят като тандем в най-новото уикенд развлекателно предаване от 14 февруари в 15:00 часа по bTV.
В съботните следобеди зрителите ще влизат в интерактивното студио на „Мармалад” в компанията на популярни личности, които ще преминават през куп забавни предизвикателства, за да разкрият неподозирани свои лица, умения и тайни.
Митко и Радост няма да посрещат гостите си на традиционния диван за събеседване, а ще се впускат заедно с тях в забавни игри, ще искат мнението им по актуални и любопитни теми и коментара им върху живота  и навиците на други известни българи. Екипът на „Мармалад” ще забърква провокативни разследвания, пикантни класации и съвети за всеки и всичко. Последните тенденции в спорта, здравословния начин на живот и модата във всяка сфера ще бъдат демонстрирани по иновативен начин с участието на гостите, публиката и самите Митко и Радост.
И още в „Мармалад” - клюки, романтика, изненади, предизвикателства, всичко това подплатено със солидно чувство за хумор, което обещава на зрителите на bTV любопитен, вълнуващ, полезен и забавен съботен следобед.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара