„Бинго милиони” стартира на 24 януари по bTV

Райна Караянева застава до Владо Карамазов в голямата лотария на България


В 18.30 часа на 24 януари, събота, телевизионен дебют в ефира на bTV ще направи телевизионното предаване „Бинго милиони”. Голямата лотария на България ще се излъчва 6 дни в седмицата. В делничните дни, без сряда, от 18.00 часа двама участници ще се изправят един срещу друг в студиото в т.нар. „игра на деня”, която ще направи една „бърза” проверка на техния късмет. Дните сряда и събота са определени за тегленето на числата за големия джакпот. Общата стойност на печалбите е 34 милиона лева.

Всяка събота от 18.30 часа bTV ще излъчва и оспорваната битка в „Бинго милиони”, в която ще се изправят 4-мата победители от делничните предавания. В продължение на три кръга и 30 напрегнати минути те ще мерят сили в надпреварата за големите парични печалби, а финалистът ще има възможност да играе и специална игра. Освен да изпитат тръпката от състезанието в най-динамичната и интригуваща лотария, участниците ще се уповават на указанията и ще се забавляват с водещия Владо Карамазов и ко-водещата Райна Караянева. 25-годишната дама, която ще застане до Владо Карамазов, е световноизвестен модел, покорил подиумите на Париж, Милано, Ханджоу (Китай) и Маями. Райна е завършила Право в СУ „Св. Климент Охридски”, а в последните години съчетава модната си кариера с позицията на финансов анализатор в голяма международна компания.

„За първи път имам възможността да застана пред камера в подобна роля. Търсила съм призванието си в много сфери, но мисля, че най-накрая намерих своето място. До голяма степен дължа това  усещане на Владо Карамазов и на целия екип, които успяха още от самото начало да ме накарат да се почувствам в ,,свои води”. За разлика от мен, всички имат богат телевизионен опит, но нито за момент не са ме подценявали, а напротив – дават ми безценни съвети и ме насърчават да се развивам в новото си амплоа. Всички знаем, че идеята, заложена в ,,Бинго милиони” е да радва хората и да сбъдва мечтите им, а  когато в основата на нещо ново е заложена добра кауза, няма как да не се получи. Затова вярвам както в успеха на продукцията, така и в това, че ще се забавляваме много занапред.” - споделя Райна по повод първите си стъпки като телевизионен водещ.  

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара