Инспектор Гаджет през февруари по Boomerang

Cartoon Network

„НИНДЖАГО: МАЙСТОРИТЕ НА СПИНДЖИЦУ”
Премиера: понеделник, 23 февруари от 07.00 ч
Всеки делник от 07.00 ч


НОВО ПРЕДАВАНЕ
Светът на Нинджаго е във фатална опасност. Предвожданата от злия Лорд Гармадон армия от скелети се е надигнала от подземния свят и застрашава всички. Тяхната цел е да сложат ръка върху четирите оръжия на Спинджицу – артефакти, които според преданието, имат такава сила, че няма същество, което да може да ги удържи или използва едновременно.
Сега братът на Гармадон, смелият Сенсей Ву, трябва да събере четирима млади мъже и да ги посвети в тайните на античното изкуство Спинджицу. Това са Кай, Джей, Зейн и Коул. Те трябва да станат нинджи и да се изправят срещу тъмните сили на Гармадон и неговата зловеща армия от скелети. Ако не се справят, четирите оръжия ще бъдат изгубени, а Нинджаго – прокълнат за вечни времена.

МАЛКИ ТИТАНИ: В ГОТОВНОСТ ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ!
Премиера: понеделник, 2 февруари от 16.50 ч
Всеки делник от 16.50 ч

СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА
Малките титани са петима герои, които живеят под един покрив. Без тайни самоличности, без необходимост да подготвят уроци... Това е история за супергерои, които са просто супергерои.
Робин, Старфайър, Киборг, Зверчето и Рейвън са храбреците, които спасяват света, но какво ли се случва тогава, когато не се борят с престъпността? Влез в компанията на Малките титани и виж в какъв забавен хаос ще ги забъркат този път техните единоборства и взаимоотношения.

Д-Р ПРОСТРАНСТВЕНИ ДЖИНСИ
Премиера: понеделник, 16 февруари от 18.00 ч
Всеки делник от 18.00 ч

НОВИ ЕПИЗОДИ
Тайната самоличност на Кайл вече не е тайна за почитателите на Cartoon Network. Затова, сега децата могат да се насладждават без неизвестности на новите приключения на двамата необикновени герои – Д-р Пространствени джинси и неговия приятел Филип.
С помощта на своя ментор, говорещият еднорог Филип, Д-р Пространствени джинси трябва да се научи да владее силите си, докато защитава родния си град от постоянните набези на междупространствени злодеи. Междувременно, той трябва да се научи да се справя и с ежедневните проблеми като домашните упражнения, момичетата и дразнещо интелигентната си по-малка сестра.

Boomerang

INSPECTOR GADGET
Премиера: понеделник, 2 февруари от 16.55 ч
Всеки делник от 16.55 ч

НОВО ПРЕДАВАНЕ
Любимият детектив на децата отново е тук!
Инспектор Гаджет разполага с цял арсенал техничарски изобретения, които му помагат да разплита мистерии. В същото време, обаче, Инспектор Гаджет е най-големият враг на самия себе си – лошите не винаги застрашават неговата безопасност, но пък Инспекторът се справя с това доста добре за изненада на злодеите.
Когато Гаджет работи заедно със своята племеница Пени и с вярното си куче – Брейн, нищо не е в състояние да ги спре.
Страшно няма, щом Инспектор Гаджет е на смяна!

THE JUNGLE BUNCH: TO THE RESCUE
Premiere: Monday, February 9th @ 15:30 CET
Weekdays @ 15:30 CET

НОВО ПРЕДАВАНЕ
The Jungle Bunch разказва историята за Морис - пингвин, който живее в джунглата и се възприема за опасен тигър. Неотлъчно до Морис е осиновеният от него Джуниър – симпатична тигрова рибка. Може ли да не се умили човек при вида на пингвин, който се мисли за тигър и възпитава своя син (тигрова рибка) така, че да се превърне в най-свирепия обитател на джунглата?
Съвсем скоро дните на Морис няма да са така безоблачни, защото ще му се наложи да се пребори с джунглата, а това може да се окаже фатално за него. За щастие, той ще получи подкрепата на своите приятели и заедно, всички те ще се превърнат в истински герои. Скоро всички животни ще осъзнаят, че имат нужда, трябва да повикат на помощ спасителния отряд на джунглата!

BOOMERANG КИНО
Всеки петък от 18:30 ч

ФИЛМИ
06.02 *** Tom & Jerry: The Fast and The Furry
13.02 *** The Garfield Show: Against All Tides
20.02 *** Scooby-Doo! Pirates Ahoy!
27.02 *** The Garfield Show: Lion Queen

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара