Crime & Investigation Network® - Програмни акценти – февруари 2015 г.

Нова ексклузивна поредица
ДЕЦА УБИЙЦИ
3-ти сезон. От 23 февруари, всеки понеделник, 23,00 ч.


“Деца убийци” представя подробен профил на деца, които убиват. Какво кара  тези млади хора да извършват убийства? Отделните епизоди представят престъпления от омраза, обреди за приемане в банда, убийства на роднини и окултни церемонии, анализирайки различните мотиви и методи на убийство от страна на тийнейджъри. С помощта на показанията на разследващи полицаи, както и на близки на невръстните престъпници, поредицата изследва  специфичните характеристики на тези криминални деяния и представя подробна картина на детето в центъра на съответната история.

Нова ексклузивна поредица
ИСТОРИИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
3-ти сезон. Всеки делничен ден от 22,00 ч.

След деянието на убиец обикновено следва дълъг и тежък процес, докато се стигне до осъждането му. Следователите трябва да пресеят огромно количество объркващи веществени доказателства от съответното кърваво местопрестъпление. А и изглежда сякаш всички очевидци и заподозрени крият нещо, като дори и най-подозрителните лица твърдят, че имат алиби. “Истории за престъпления” е поредица, проследяваща работата на следователите,  докато разплитат загадката на хладнокръвни убийства. С помощта на криминалистите, традиционните методи на събиране на улики и години  упорство полицейските инспектори се стремят да постигнат справедливост за семействата и общностите, скърбящи за хората, на които животът е бил отнет.

Нова ексклузивна поредица
ОБЛАДАН
4-и сезон. От 18 февруари, всяка сряда, 23,00 ч.

В отделните епизоди новият четвърти сезон на “Обладан” представя разследване на паранормално преживяване на конкретна знаменитост с цел да се достигне до завършек на историята на известното лице. Първо съответната знаменитост представя пред зрителите своето ужасяващо преживяване. След това малък екип, воден от нашия медиум, отвежда известната личност до мястото, където се е сблъскала с призрака, за да се установи истината за случилото се и кой е отговорен. Наред с плашещите моменти и призрачната атмосфера ще има и мигове на дълбоки емоции, тъй като често става въпрос за лична връзка между духа и съответната знаменитост.

Нова ексклузивна поредица
КАМЕРИ В ПОМОЩ НА ПОЛИЦИЯТА: АВСТРАЛИЯ

От 27 февруари, всеки петък, 23,00 ч.

“Камери в помощ на полицията:  Австралия” е поредица в стил риалити с безпрецедентен достъп до контролни зали и камери за наблюдение, чрез които ставаме свидетели на страховити сцени на опасно шофиране, рисково поведение по влакове и преломни моменти при различни криминални действия. Предстои да проследим моторните полицаи на гр. Виктория и екипа от Уилсън Парк, докато задържат нарушители на пътното движение и други престъпили закона по магистралите във Виктория, Австралия.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара