Cartoon Network и Boomerang през март

АКЦЕНТИ: МАРТ 2015


CARTOON NETWORK

ВРЕМЕ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ
Премиера: понеделник, 9 март от 20.00 ч
Всеки делник от 20.00 ч

НОВИ ЕПИЗОДИ
ВРЕМЕ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ Е!
С Джейк – кучето и Фин – човека приключенията никога не свършват, но този път ще се насладим по-отблизо на живописността на Страната Ооо! Дойде времето, когато ще научим повече за принцесите и за останалите жители на Ооо.
Цар Студ продължава с отчаяните опити да намери кралица за своето кралство, а това изглежда все по-невъзможна мисия, защото Фин и Джейк винаги са наоколо, за да неутрализират потенциалната опасност.

ПАРК ШОУ
Премиера: понеделник, 30 март от 21.15 ч
Всеки делник от 21.15 ч

НОВИ ЕПИЗОДИ
Ригби е най-добрият приятел на Мордекай от детството. Те са неразделни и винаги намират сили бързо да простят грешката на другия така, че да могат да запазят своето приятелство. Те са в хармония един с друг като дуо виртуози, а когато стане дума за видео игри – те са „Отбор на мечтите“. Всеки път, когато не си вършат съвестно работата Бенсът „излиза от кожата си“ и гневът му се стоварва и върху останалите служители в парка.
Дали ще съумеят да бъдат по-отговорни в бъдеще?

НИНДЖАГО: МАЙСТОРИТЕ НА СПИНДЖИЦУ
Премиера: понеделник, 23 март от 07.00 ч
Всеки делник от 07.00 ч

НОВИ ЕПИЗОДИ
Върховният Лорд отново е тук, а армията му е по-силна от всякога! Единствените, които могат да го спрат са нинджите, но сега Коул, Зейн, Джей и Кай трябва да овладеят своите елементни сили и Спинджицу-оръжията, за да могат да защитят НИНДЖАГО от злия Лорд Гармадон, Лойд гармадон и змийските народи!
Опознай НИНДЖАГО и неговите приятели и защитници!

BOOMERANG

THE JUNGLE BUNCH: TO THE RESCUE
Премиера: понеделник, 16 март от 16.30 ч
Всеки делник от 16.30 ч

НОВИ ЕПИЗОДИ
Всички да се готвят за пътуване в дивата джунгла за среща с Морис – пингвинът, който мисли, че е тигър и неговите странни приятели. Компанията се отправя на приключение, което никога няма да бъде забравено! Морис и неговата тайфа трябва да преборят неправдата в сърцето на джунглата, за да се превърнат в нейни герои.
„The Jungle Bunch“ идва, за да залее с приключения Boomerang!

BOOMERANG TREASURE CHEST
Премиера: събота, 7 март от 08.30 ч
Всеки уикенд от 08.30 ч

СПЕЦИАЛНА ПРОГРАМА
Boomerang събира любимите ви герои заедно!
Всеки месец програмата „Boomerang Treasure Chest“ ще радва всички с ТВ маратон на определена поредица. През март маратонското бягане се пада на „The Jungle Bunch“! Децата ще прекарат един специален уикенд с Морис, Мигел, Гилбърт, Ал и Боб, Фред и Батриша.
Когато някой застрашава джунглата, Морис ще рискува живота си, но ще я спаси!

BOOMERANG CINEMA
Всеки петък от 18.30 ч

MOVIES
06.03 *** The Garfield Show: Glitter Gulch
13.03 *** The Jungle Bunch: Back To The Ice Floe
20.03 *** The Man Called Flintstones
27.03 *** Scooby-Doo! And the Legend of the Vampire

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара