MOUNTAIN MOVERS - Всеки делничен ден от 9-ти март в 21:40 - само по EXTREME SPORTS CHANNEL

MOUNTAIN MOVERS е нова едночасова документална драма, която проследява дейността на Крис “Гуни” Гунарсон и екипът по технологии на снежни паркове (Snow Park Technologies - SPT), свързана с проектирането и изграждането на някои от най-впечатляващите проекти за зимни спортове в страната.
От създаването на усамотено частно тренировъчно съоръжение за известен спортист, през изграждането на перфектната полутръба за X зимни игри на телевизионния канал за развлекателни и спортни програми ESPN (Entertainment and Sports Programming Network), до построяването на писта за показни изпълнения в голям зимен курорт, тези невероятни снежни ваятели се борят с природните стихии, за да подсилят вълнението от зимните спортове на всевъзможни места. Този сериал ще покаже напрегнатата и непредсказуема реалност, с която този екип от специалисти се сблъсква ежегодно, избягвайки на косъм лавините и борейки се с майката-природа, която заплашва да провали техните проекти.
MOUNTAIN MOVERS ще даде на зрителите възможност да надникнат зад кулисите в света на най-големите, най-трудните и най-иновативните снежни проекти. Всеки епизод дава представа за безумната мотивация, необходима на този талантлив екип, който буквално премества планини в хода на създаването на изумителните си продукти от сняг и стомана. Ще станем свидетели на проектирането и планирането на всеки проект, на предизвикателствата при инсталирането и на техническите неуспехи, които го съпътстват. Всеки епизод ще покаже страстта и умението, които се крият зад SPT и които собственикът Гуни изисква. Тези момчета извършват денонощно отговорна работа в най-тежки климатични условия, като понякога успяват да спазят невероятни срокове на изпълнение. Планинските курорти, продуцентите на събития и спортистите от световна класа знаят, че Гуни и неговият SPT екип са най-добрите в своята област. Никой не умее да премества и оформя снега толкова добре, колкото този екип.

ШЕФЪТ
Крис Гунарсон, известен в обществото на зимните спортове просто като “Гуни”, е собственикът, създателят и основателят на Snow Park Technologies („Технологии за снежни паркове“ [SPT]). Израснал в Сан Диего, Калифорния, Гуни бързо и страстно се увлича по спортовете със странична стойка. Но, след като пробва сноубординга, той разбира, че е открил своето призвание. Това спортно призвание насочва интереса на Гуни към движещия се сняг и замръзналата вода, с чиято помощ създава препятствия и съоръжения за скокове. Скоро след това той посвещава уменията и вниманието си на основаването на Snow Park Technologies и на това да споделя таланта си със световното общество на зимните спортове.

Бизнесът на SPT вече се е разраснал и предлага консултантски и изпълнителски услуги на зимни курорти, събития, филмови продукции и частни компании по цял свят. След 16 години усилена работа и безкрайна упоритост, Гуни е събрал звезден екип от ветерани в областта на снега. Те са най-добрите от най-добрите, което обяснява защо никоя друга компания не е постигнала техния успех. MOUNTAIN MOVERS е снежният еквивалентна “Murderers’ Row” на New York Yankees от 1927 година. Егото им съответства на тяхното самочувствие и дързост.

Известен с лидерските си умения, Гуни е човекът, който контролира нещата и мотивира екипа си. Той е краен, приема открито конфликтите и не се бои да каже открито мнението си. Гуни се самоохарактеризира като работохолик, който взема присърце всичко, случващо се в SPT. Въпреки неговата суровост и перфекционизъм, всички обичат да работят с него и се възхищават на неговата почтеност и на това, което е направил за света на зимните спортове.

Snow Park Technologies (SPT)
Компанията Snow Park Technologies (SPT) е основана с една проста цел: изграждане и поддръжка на най-съвременните и иновативни паркове за зимни спортове по света. Без да се отклонява от първоначалната си цел, SPT израства от положение, когато двама приятели построяват първата писта за X зимни игри през 1997 година до консултант на повече от петнадесет най-елитни зимни курорти в Северна Америка, изградила пистите за най-големите събития в сноубординга и пързалянето със ски по света, проектирала и изградила съоръжения за първокласни спортни проекти, предоставяща на ESPN услуги, свързани с организацията на спортни събития и предлагаща пълен диапазон отсъоръжения за оформяне на сняг. Екипът на SPT се състои от най-опитните и най-способните фрийстайл паркови и тръбни иноватори в света, чиято отдаденост и любов към зимните спортове е придала нов облик на зимния пейзаж и на възможностите, които предлага снегът.

Good Clean Fun
Good Clean Fun създава завладяващи разкази и характерни персонажи. Творческият екип от продуценти работи с харизматични хора, които могат да споделят интересни истории. Good Clean Fun превръща техните истории в увлекателни телевизионни предавания. Успехът на Good Clean Fun се дължи на любовта към разказването на истории и посветеността на изграждане на взаимоотношения с талантливи хора. Магията се създава  в съвременните продуцентски бази на Good Clean Fun. Всяка стъпка от този процес се контролира от опитни специалисти. От творческата разработка, през продукцията, до излъчването – всичко се създава под един покрив.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара