Тази вечер в "Твоят мой живот": Джихан признава на Дилара, че обича Гюлсерен

Вижте какво ще се случи тази вечер (31-ви октомври) в следващия епизод от новия сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.


Гюлсерен пристига в болницата при Хазал. Лекарят ѝ казва, че Хазал не е искала да направи тест за рефлекси. Лекарите се съгласяват да отложат изследването.

Рахми се обажда на руснаците. Джихан решава да му плати дълговете, но настоява баща му да спре с комара и лошите сделки.

Изписват Йозкан. Кериман се появява в болницата. Двете с Нурай се скарват. Йозкан им казва, че е подписал чек за 80 хиляди за лечението. Кериман едва не припада. Нурай и Йозкан се прибират в дома си, изоставяйки сестра му...

Джихан тръгва да търси Мюге. В бара се среща с управителя. Той му съобщава, че при проверка на полицията в заведението е напълно възможно наркодилърите да поставят пакетче с дрога в джоба на някой клиент. Йълдъръм проверява и установява, че проверката е била рутинна.

Харун е в офиса на фирмата си и започва своите бизнес дела. Джандан го кани на закуска, но той ѝ отказва. Поръчва ѝ да му направи една услуга.

Джандан отива във вилата. Дилара иска да я изгони. Адвокатката настоява да се извини на домакинята. Дилара не вярва на Джандан. Обвинява я, че се е опитала да отнеме дъщеря ѝ. Джандан се опитва да обясни защо е постъпила така и иска втори шанс от Дилара. След като излиза от вилата, адвокатката се обажда на Харун.

Дилара пита Хазал защо не е на физиотерапия. Момичето се чуди какво да отговори. Гюлсерен я защитава. Хазал обвинява Дилара, че винаги иска да бъде на нейното. Отрича, че чувства краката си. Двете майки я убеждават да не се отчайва, но момичето ги гони от стаята си.

Дилара си го изкарва на Гюлсерен. Упреква я, че не е добра майка защото се е уплашила от сълзите на дъщеря си. Докато двете се карат, на Дилара ѝ идват гости. Дилара се опитва да покаже на приятелките си, че Гюлсерен е по-низша от нея.

Джансу слиза в кухнята и вижда, че майка ѝ е тъжна.

Йозкан се опитва да отключи вратата на апартамента си, но идва друг наемател. Научава, че Джандан не е подновила договора. Той звъни на адвокатката, но тя го отрязва. Съобщава му, че вече не е негов защитник. Нурай нервничи, че вече няма къде да живеят. Йозкан я упреква, че му е съсипaлa живота. Тримата се връщат у Кериман.

Озан се интересува дали са проверили случая в бара. Джихан го упреква, че се държи неуважително към всички. Той пита баща си защо Гюлсерен живее във вилата. Джихан отговаря, че Хазал има нужда от майка си. Става и грубо предупреждава сина си да се държи почтително с него. Дори го изгонва от офиса...

Харун поднася цветя на гроба на сестра си. Кълне се, че ще отмъсти за всичко, което са ѝ причинили. После изпраща оферта за участие в търга, за да се състезава с Джихан.

Хазал отново се отнася с Джансу като със слугиня. Озан предлага на Хазал да отидат заедно на кино. Момичето не иска, но Гюлсерен подкрепя Озан.

Докато очакват резултата от търга, Харун отива и тайно наблюдава Джихан.

Дилара отново упреква Гюлсерен, че не иска дъщеря им да проходи, за да остане във вилата. Дилара се ядосва и започва да крещи. Джихан се връща и чува свадата. Гюлсерен отново иска да си тръгне, но Хазал я спира. Дилара пита дъщеря си дали иска Гюлсерен да остане. Хазал им отвръща, че иска да е с двете, защото много ги обича.

Дилара и Джихан се карат, заради Гюлсерен. Дилара упреква мъжа си, че нейните чувства нямат значение за него. Джихан се оправдава, че е направил всичко, заради Хазал. Казва на жена си, че Гюлсерен не е негова любовница и не е имало нищо между тях, но той я обича. Джихан се извинява на Дилара, че се е влюбил в Гюлсерен...

Дилара излиза, а Джихан е тъжен...

Източник на информацията: http://tvnovellas.blogspot.bg/

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара