Тази вечер в "Твоят мой живот": Гюлсерен си тръгва от вилата, а Джансу отива да живее при Йозкан

Вижте какво ще се случи тази вечер (1-ви ноември) в следващия епизод от новия сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.


Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Гюлсерен казва на Хазал, че тя е нейният живот. Дъщеря ѝ ѝ обещава, че няма да я ядосва.

Алпер е подготвил копие на всички тайни на "Дарк Блу". Солмаз настоява да заведат дело срещу Дилара. Алпер обяснява, че ако се навъртат около Харун ще спечелят повече.

Харун пита Джандан дали се е оттеглила от делото на Йозкан. Тя потвърждава, че го е направила, въпреки че Харун я е накарал да заведе съдебен иск срещу Дилара.

Джихан моли Гюлсерен за търпение.

Дилара се прибира. Отива при Озан. Той ѝ казва, че не може да понася Гюлсерен. Бил е готов да приеме друга жена за баща му, но не и нея. Дилара моли Озан да не огорчава баща си, защото Гюлсерен е тук, заради Хазал.

Харун разкрива връзката си с Джандан. Пита адвокатката дали е заложила бомба в колата на Джихан. Джандан потвърждава, че нарочно е сторила това, за да унижи семейството. Харун я предупреждава да не прави неща, за които не я е молил.

Дилара споделя с Рахми, какво ѝ е казал Джихан. Старецът настоява тя да вземе мерки.

Джихан подменя охранителните камери във вилата.

Дилара признава на Рахми, че между тях с Джихан няма любов от много време.

Джансу настоява с Озан да отидат на кино. Джихан не я пуска, но Дилара го убеждава да ѝ разреши. После се извинява на съпруга си за скандала предната нощ. Въпреки всичко, тя настоява Гюлсерен да си тръгне. Джихан е изненадан. Съобщава на жена си, че ще намери решение, което да удовлетвори всички.

Озан споделя с Джансу, че няма да се прибере. Момичето пита брат си дали се е скарал с баща им, заради Гюлсерен. Озан доверява на сестра си, че тя съвсем не е такава, за каквато се представя...

Хазал продължава да капризничи. Гюлсерен е оптимистка, че момичето ще проходи.

Рахми вдига скандал на Гюлсерен, защото моли прислугата да приготви храна за Хазал. Рахми нагрубява Гюлсерен. Тя се опитва да избяга, но се сблъсква с Джихан. Той не я пуска да си тръгне. Прегръща я. Казва ѝ, че я обича. Джансу чува всичко това и ги вижда прегърнати. Момичето се ядосва и излиза от къщата. Вижда, че Гюлсерен си тръгва от вилата.

Джихан пита къде е Джансу. Озан не му отговаря.

Хазал търси Гюлсерен. Джихан я уведомява, че майка ѝ е отишла у приятелката си. Момичето отново капризничи. Иска да бъде с двете си майки. Джихан вдъхва надежда на болната си дъщеря.

Озан се обажда на Джансу. Тя му заявява, че не ѝ се говори в момента. Джихан също я търси по телефона, но момичето не отговаря.

Джандан пита Харун дали ще наеме Алпер. Той отговаря, че ще го вземе. Алпер идва. Дава флашката със записите на Харун. След като гостът си тръгва, домакинът изхвърля копията. Адвокатката го пита защо...

Гюлсерен разговаря с Дерия. Приятелката ѝ се радва, че отново са заедно.

Озан предлага на баща си да потърсят Джансу заедно. Джихан му казва, че момичето може би е при Гюлсерен. Озан отговаря, че вече са загубили Джансу. Джихан тръгва да търси дъщеря си.

Кериман отново мърмори, че върши цялата домакинска работа, а брат ѝ и Нурай само стоят. Джансу отива у Йозкан. Разбира, че баща ѝ е опериран. Кериман казва на момичето, че Йозкан е прострелян. Той се оправдава пред дъщеря си, че е било нещастен случай. Кериман се интересува защо момичето е дошло. Джансу пита Йозкан дали може да остане да живее с тях. Той се се разплаква от радост, а Кериман е на седмото небе от щастие.

Гюлсерен се хвали на Дерия с децата си. Джихан търси Джансу при нея.

Рахми казва на Озан, че Гюлсерен е дявол и е заблудила всички...

Харун оставя Джандан и излиза навън.

Дилара се връща вкъщи. Прислугата я уведомява, че Джансу не се е прибрала, Дилара се обажда на Джихан. Казва му на всяка цена да намерят дъщеря ѝ, защото за нея няма нищо по-важно от Джансу. Хазал чува целия разговор...

Източник на информацията: http://tvnovellas.blogspot.bg/

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара