Тази вечер в "Твоят мой живот": Дилара стреля по Джандан (20-и февруари)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (20-и февруари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.


На сутринта Джандан сервира закуска на Озан. Показва му статиите в Интернет.

Джихан отива да говори с Озан.

Айше споделя с Лейля, че Джихан е реагирал остро на публикациите. Психоложката е напрегната.

Джандан кани Озан да живее при нея.

Дилара е бясна от видяното. Рахми се опитва да я успокои. Кериман разбира за връзката на Озан с бившата адвокатка.

Изписват Бурхан от болницата. Моли Дениз да не се занимава с лошите хора. Младежът му отказва.

Джихан и синът му се срещат в сервиза. Иска обяснение от Озан. Двамата се скарват. Младежът му казва, че няма право да се меси в живота му. Джихан се ядосва и гони сина си от сервиза. Йозкан се опитва да го успокои.

Емрах се среща с Хазал пред имението. Предлага й да я заведе някъде. Тя му отказва, но споделя с него, че се опитва да издава албум, тайно от всички. Казва на Емрах, че не са гаджета с Йозгюр, а са само причтели. Емрах се опитва да й вярва. Хазал му казва, че много му е обидена. Младежът се извинява и иска прошка от нея.

Джансу чака Дениз в кафенето. Пита младежа какво значи това. Показва му сувенира. Дениз отрича да го е изпратил. Джансу си мисли, че той си играе с нея. Казва му, че само го обича и не може по този начин да отмъщава на семейството й.

Дениз се връща у баща си. Пита го защо е изпратил сувенира. Младежът се ядосва. Бурхан му казва да изживее любовта си до край, независимо дали ще завърши щастливо.

Приятелката на Джансу й показва снимките на Озан и Джандан. Момичето веднага звъни на брат си. Той й затваря телефона.

Суат се оплаква, че застрахователите няма да платят за унищожените камиони. Рахми се опитва да му помогне. Приятелят му иска заем от него. Старецът му отказва. Суат се ядосва и си тръгва.

Хазал се среща с гаджето си. Разказва му, че е говорила с Емрах. Казва, че я заплашва. Йозгюр иска да набие младежа. Мюге казва да не се меси, защото Джихан може да не позволи двамата с Хазал да се срещат повече.

Севинч праща съобщение на Йозкан. Той си пуска телевизора на английска програма и се обажда. Казва й, че още има работа в Лондон.

Харун заминава за Дубровник. Преди това се кани да довърши Джихан и морално и материално. В това време му се обажда Чаатай и му съобщава лоша новина.

Джихан е притеснен за Озан. Не знае как да процедира с младежа. Азми му докладва, че е видял Дилара да се прибира с джипа на Харун. Джихан побеснява от яд. Търси Дилара, но не я открива.

Дилара отива при Джндан. Вдига й скандал. Заплашва бившата адвокатка да остави сина й намира. Дилара вади пистолет. Джандан разказва, че Озан е виновен за всичко.

Харун научва, че Махиде е паднала по стълбите и е в болница.

Дилара обвинява бившата адвокатка, че го е направила нарочно. Джандан обещава, че ще излезе от живота на сина й. В това време влиза Озан. Вижда насочения пистолет. Хвърля се към майка си и пистолета гръмва. Дилара излиза притеснена от къщата на Джандан. Скрива оръжието...

Източник: http://tvnovellas.blogspot.bg/2017/02/20_59.html

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара