Тази вечер в "Твоят мой живот": Рахми поръчва да сплашат Джандан, но арестуват Дилара за опит за убийство на бившата адвокатка (21-и февруари)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (21-ви февруари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.


Йълдъръм се обажда на Дилара, за да разбере причината за състоянието на приятелят му.

Кериман се опитва да разбере дали Хаджер харесва Енгин. Йозкан лъже приятелят си в цената на ремонта на една кола, за да си вземе пари и да заведе Севинч на вечеря.

Емрах се обажда на Хазал. Тя го лъже, че записва в студиото. Момчето се надява да излязат заедно с нея. Барабанистът се ядосва. Иска да счупи главата на Емрах.

Айше и Харун искат да направят нова рентгенова снимка на Махиде, за да се уверят, че е добре.

Бурхан дава заем на Суат с високи лихви срещу ипотека. Рахми се обажда на приятеля си, но Суат се опитва да го отреже. Поръчва му да свърши нещо, но той отказва на стареца.

Рахми поръчва да сплашат Джандан.

Емине спoделя със Сема, че Джихан е изгонил Дилара заедно с бебето. Махиде подслушва разговора. Веднага съобщава на Харун за случилото се. Той се чуди защо Джихан не е оставил детето.

Дилара пуска съобщение на Харун. Пита го защо е охладнял към нея. Иска двамата да поговорят. Вдига телефона и звъни на любимата си.

Една жена търси Айше.  Психоложката влиза и се среща с жената. Тя се представя за Хатидже Кая. Настоява да я приеме. Жената се оплаква от безсъние и много плаче. Споделя с психоложката, че е била в затвора. Айше ѝ дава час за следващата седмица.

Джихан вика Хатидже да се видят в заведението, където един сляп цигулар свири.

Дилара се среща с Харун.  Той ѝ дава биберона. Тя му отговаря, че Аллаз е негов син, но Харун ѝ казва, че всичко между тях е свършило. Показва на Дилара ДНК теста. Тя е отчаяна. Казва му, че този биберон не е на Демир, но Харун вече не ѝ вярва. Дилара мълчаливо става и си тръгва.

Джихан споделя с Айше как е постъпила Дилара. Той казва, че е жертвал себе си, за да опази детето и бившата си съпруга.

Джандан се прибира в къщи. Озан излиза да я посрещне. От една кола стрелят по нея.

Инджи топи Бурхан пред сина му, че е излизал с болния си крак. Дениз упреква баща си, който му дава да поеме част от бизнеса.

Джансу вижда майка си в лошо състояние. Дилара ѝ казва, че всичко между нея и Харун е приключило, защото той  не ѝ е повярвал и е направил ДНК тест. Тестът е показал, че Аллаз не е негов син. Джансу е изумена. Дилара показва биберона, който е на Джан. Казва на дъщеря си, че Харун е сбъркал, но тя не е могла да му обясни размяната. Джансу моли майка си да направят нов тест. Дилара отказва.

Джихан е отчаян, че семейството му се е разпаднало. Пита Айше какво да прави. Тя го кани да излязат с нея навън. Кара го да погледне звездите. Джихан разбира за какво иде реч и прегръща нежно психоложката.

Йозкан и Севинч излизат на вечеря в елитно заведение. Йозкан дава подарък на момичето - парфюм с етикет произведено в Турция. Севинч се прехласва. Йозкан продължава да я лъже, че е купил подръка от Лондон. Но все пак използва измислената си история, за да се обясни на Севинч. Казва ѝ, че не може без нея. Севинч го провокира и той споделя, че е влюбен в нея.

Бурхан отново казва на Дениз да потърси Джнасу и да поговорят.

Полицията арестува Дилара, обвинявайки я, че се е опитала да убие Джандан.

Джансу се обажда на Джихан, но телефонът му е изключен. Момичето звъни на брат си, но той също ѝ затваря.

Озан научава от лекарите, че Джандан е в критично състояние.

Джансу звъни на дядо си, но той играе покер и не обръща внимание на телефона си. Момичето е притеснено, защото бебето е гладно и плаче.

Дениз се обажда на Джансу. Тя му разказва какво се е случило с майка ѝ. Младежът веднага отива при нея.

Разпитват Дилара в полицията. Тя иска да се обади на адвоката си. Йълдъръм веднага отива в участъка. Дилара  му казва, че я обвиняват в опит за убийство на Джандан. Адвокатът споделя, че бившата му жена наистина е простреляна.

Джихан е в компанията на Айше. Двамата отново признават чувствата си един към друг.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара