Тази вечер в "Твоят мой живот": Дениз и Джансу се събират, вкарват Дилара в затвора (22-и февруари)

Прочетете какво ще се случи довечера (22-и февруари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.


Рахми получава съобщението от Джансу и си тръгва от игралната зала.

Джансу се прибира заедно с Дениз. Хазал вдига скандал. Обижда Дениз. Той ѝ посяга. Хазал се ядосва. Рахми се прибира и вдига скандал на Дениз. Джансу поставя на място дядо си, като му казва, че Дилара е арестувана. Дениз заявява на любимата си, че повече няма да я изостави.

Разпитават Дилара. Тя подписва показанията си. Отвеждат я в ареста.

Хазал отива в участъка преди Рахми и Джансу. Моли Йълдъръм да се види с Дилара. Комисарят разрешава на семейството да се видят с ареестуваната само за 5 минути. Хазал разиграва театър, за да трупа дивиденти пред майка си.

Джихан и Айше се отдават на любовта си.

След откарднатото време с любимата му, Джихан получава съобщението на Джансу, че са задържали майка ѝ. Айше го съветва да помогне на Дилара.

Озан е в болницата при Джандан. Тя идва в съзнание.

Йозкан откарва Кериман в имението. Джансу посреща леля си. Цялото семейство отиват в съда, за да присъстват на изслушването. Хазал и там се прави на разстроена. Джихан я поглежда много остро.

Харун настоява леля му да отиде на контролен преглед. Махиде научава от Севинч, че Дилара е арестувана за опит за убийство. Кериман вдига скандал на детегледачката, че е изчезнал биберона на Джан. Харун и Махиде се усещат, че са сбъркали спрямо Дилара и детето.

Озан е основен свидетел по делото. Всички се чудят дали ще свидетелства срещу майка си. Викат го, но той не се явява. Озан е отчаян, осъзнавайки каква грешка е щял да допусне. Съдът оставя в ареста Дилара до следващото заседание и се разпорежда Озан да бъде призован отново писмено. В коридора на съдебната палта Харун наблюдава как отвеждат Дилара в затвора.

Никой не може да приеме ареста на Дилара. Джихан се ядосва. Йозкан се опитва да успокои Джансу. Хазал се намесва и му се развиква. Двете с Джансу отново се карат. Джихан ги отпраща в къщи.

Затварят Дилара в обикновена килия. Веднага съкилийничките започват да се заяждат с нея.

Айше се опитва да се свърже с Джихан. Притеснява се за него.

Харун поставя задача на Чаатай да намери къде е Джандан.

Бившата адвоатка вече се подобрява. Озан е при нея в болницата. Казва ѝ, че не е могъл да свидетелства срещу майка си.

Рахми отива при хората, които е наел да сплашат Джндан. Иска им сметка. Те му казват, че снаха му е ходила и заплашвала Джандан. Оказват да намерят някой, който да поеме вината.

Джандан се събужда. Озан е до нея и ѝ помага. Обвинява се, че той е виновен за всичко. Оправдава се, че е закъснял за заседанието и не е свидетелствал срещу Дилара. Лекарите казват, че ще я изпишат. Озан й обещава да се грижи за нея.

Джихан и Рахми отиват при Озан. Младежът им казва, че са заедно с Джандан. Обяснява им, че няма да свидетелства срещу майка си. Джихан вдига скандал на сина си. Озан държи на своето, че Дилара е наела убиец и трябва да си плати. Джихан побеснява. Двамата с Рахми се опитват да обяснят на Озан, че греши. Джихан не се сдържа и удря младежа. Рахми се опитва да успокои сина си.

Джандан се обажда по телефона, но Харун влиза при нея. Бившата адвокатка разказва какво се е случило. Джандан е записала заплахите на Дилара, включително, че Озан е организирал всичко. Харун не ѝ вярва. Казва ѝ да изтрие записа. Харун заповядва на бившата адвокатка да промени показанията си, заплашвайки я с убийство и да зареже Озан.

Разпорежда се на Чаатай да вземе телефона на Джандан и да му го донесе. Махиде е изнервена. Джандан се обажда на лелята. Моли Махиде да вземе телефона със записа. Чаатай слуша лелята. Джандан тайно се облича и бяга от болницата.

Чаатай отива в жилището и търси другия телефон със записа. Намира го и го взима. Обажда се на Махиде.

Госпожа Кая се обажда на Айше, че има проблем със сина си, който я е заплашвал с нож.

Джихан не иска да вижда Дилара. Чуди се какво да прави с Озан. Рахми го моли да остави внука му намира. Опитва се да оправдае действията на младежа.

Джихан съобщава на Айше какво се е случило. Оплаква се, че силите му са изчерпани.

Кериман плаши семейството с условията в затвора...

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара