Тази вечер в "Твоят мой живот": Дениз организира романтична вечеря за Джансу (23-и февруари)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (23-и февруари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.


Хазал упреква Йълдъръм, че не е направил нищо за освобождаването на Дилара. Джихан й се кара. Настоява момичето да се извини. Хазал го прави.

Джихан разказва на семейството истината за случката с Джандан.

Озан търси бившата адвокатка. Тя не си вдига телефона.

Джандан се прибира вкъщи и разбира, че телефона го няма.

Чаатай и Махиде слушат записа. Лелята казва да дадат записа на Харун. Махиде казва на Джандан, че записът е на сигурно място.

Озан отива в дома на приятелката си. Вижда я и я пита дали не си играе игрички с него.

Махиде предупреждава лекарката си да изгори рентгеновите снимки от нейни изследвания.

Джандан предлага на Озан да спрат да се виждат. Младежът не е съгласен. Казва на любимата си, че ще я напусне само ако тя се страхува за живота си.

Харун не може да повярва, че Дилара е заплашила бившата адвокатка. Страхува се да се видят с Дилара, заради грешния ДНК тест. Махиде се оправдава, че не е целяла нищо лошо и се срамува от постъпката си.

Хазал се обажда на Йозгюр. Качва се на едно такси и отива при него. Йзкан я следи.

Джансу се грижи за брат си. Говори с него. Момичето е отчаяно. Дениз ѝ се обажда. Тя му разказва какво е направил адвоката. Дениз я успокоява, казвайки ѝ, че я обича.

Йозкан спира Хазал, искайки да си поговорят. Тя го нагрубява. Казва му, че от години той не съществува за нея. Предполага, че Йозкан ще ѝ иска пари. Хазал гони Йозкан и си тръгва.

Айше прави психоанализа на Джихан, за да му помогне. Според нея Озан е възприел баща си като модел за подражание, но не му е простил, защото се е оженил повторно за жената, родила дете от най-големия си враг.

Озан споделя с Джандан, че Дилара не му е майка, защото е изневерила на баща му с Харун. Младежът иска да се откъсне от семейството си.

В затвора лидерката на килията кара Дилара да й налее чай. Тя отказва. Лидерката заповядва никоя от останалите затворнички да не говорят с нея.

Харун посещава Дилара в затвора. Извинява й се. Моли я да поговорят. Дилара си тръгва от свиждането мълчаливо.

В килията си имат бебе на някоя от затворничките.

Йълдъръм е уредил свиждане на Дилара със семейството й. Хазал отново се прави на загрижена. Дилара моли момичетата да се грижат за бебето и да бъдат силни.

Джансу отива на вечеря с Дениз. Двамата се опитват да разговарят, но телефона на младежа постоянно звъни. Джансу споделя, че ѝ е мъчно за Дилара. Дениз е спокоен и води Джансу в скъп ресторант, който е резервирал целия ресторант.

Хазал плаща храната, която Йозгюр е поръчал, защото той няма пари.

Джансу пита приятеля си как е успял да забогатее. Дениз разказва на момичето, че истинскияг му баща го е открил много късно, но двамата са се  харесали.

Дениз подарява скъпо колие на Джансу. Певица пее на живо в ресторанта, а двамата влюбени танцуват.

Лейля отново коментира връзката на Айше с Джихан.

Джансу и Хазал отиват при Йълдъръм. Казва им, че Гюлсерем е спечелила делото срещу болницата. Превели са парите на двете момичета. Хазал недоволства срещу малкото пари, които е получила. Джансу е тъжна, заради загубата на майка си. Джихан идва. Научава за реакцията на Хазал.

Севинч звъни на Махиде, но Кериман я стряска. Казва ѝ, че ще излиза и я кара да гледа двете бебета.

Джансу пита дали баща й е говорил с Озан. Дилара се обажда на Джихан. Моли го да ѝ доведе детето. Той й отказва и не иска да я чува и вижда повече. Джансу става свидетел на разговора. Моли баща си да заведе бебето при майка му. Джихан е непреклонен, но Джансу решава тя да заведе Демир при майка му.

Харун идва в имението и се радва на детето си.

Джихан и Джансу се прибират в имението. Севинч е в стаята на Дилара и пробва роклите ѝ. Севинч иска да даде детето на Джихан, но Харун настоява той да го заведе при майка му. Накрая се съгласява и го дава на детегледачката. Джансу го взима от ръцете на  момичето и го носи на Джихан. Харун е бесен. Напуска детската стая и си тръгва, виждайки как Джихан и Джансу отвеждат сина му.

Дилара прегръща детето си и разпитва дъщеря си за бебето. Джансу я успокоява, че тя се грижи за брат си.

Госпожа Кая отново е сеанс при Айше. Психоложката отбелязва, че има подобрение. Възрастната жена казва, че това е последният й сеанс, защото са я уволнили от работа. Айше разпитва жената за нейното семейство и разбира, че има дъщеря на нейната възраст. Айше дава час на жената за следващ сеанс.

Харун се обажда на Айше. Тя го пита дали е водил леля си на изследвания. Психоложката се обажда на личния лекар на Махиде.

Джихан се среща с Озан. Младежът го пита дали са наистина приятели. Озан отказва. Казва на баща си, че не могат да бъдат приятели, тъй като той има суперсили. Джихан си признава, че е допуснал грешка като се е оженил повторно за Дилара. Озан отговаря, че двамата не могат да бъдат приятели. Джихан дава на сина си финансовите отчети на фирмата, тъй като той притежава 10% от нея. Озан е озадачен. Джихан го съветва все пак да седне и да осмисли поведението си...

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара