Тази вечер в "Твоят мой живот": Отвличат Озан и го затварят в психиатрия (28-и февруари)

Прочетете какво ще се случи довечера (28-и февруари) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.


Айше подготвя изненада на Джихан за рождения му ден.

Джихан споделя с Айше какво решение е взел спрямо Дилара. Психоложката му се извинява за причиненото неудобство. Заявява, че иска да го запознае с роднините си, но се притеснява. Въпреки всичко му предлага да го запознае с батко ѝ и да му направи парти изненада за рождения му ден.

Бурхан въвежда сина си в строителния бизнес. Иска да купят земята, за която има и други апетити. Дениз се съгласява да помага на Бурхан.

Кериман връчва фактурата за ток на брат си. Йозкан е изненадан от сумата, но казва на Кериман, че Джансу ще дойде. Джансу казва, че е донесла парите от делото на Гюлсерен.  На Кериман ѝ светват очите, като разбира, че ще получи 30 хиляди лири.  Джансу ги дава на Йозкан и отива да се види с Дениз.

Дениз е подготвил изненада на Джансу. Води я в офиса на фирмата, която е кръстил "Дже Не Се". Момичето се интересува как е успял да свърши всичко това. Двамата си правят селфи.

Мюге следи двамата влюбени в социалните мрежи. Казва на Хазал, че Дениз има фирма и я е кръстил на името на Джансу. Тя се ядосва. Йозгюр няма пари да издаде албума си. Хазал му предлага тя да го финансира. Сумата е огромна. Въпреки всичко момичето обещава да намери парите и да му ги даде, за да заснеме клип и да издаде албума.

Харун отива в имението и отвлича сина си. Дилара се събужда, усещайки че има нещо нередно. Вижда, че детето спи и разбира, че всичко това е било кошмар.

Айше и Джихан са на закуска. Той ѝ казва, че е специална жена. Айше се опитва да му отвърне същото. За нея той също е специален и тя ще му спретне специално парти.

Джихан се разпорежда на адвоката си да даде на Озан акциите и да му възложи да управлява заведенията.

Айше отива при Харун. Предлага му да го запознае с любимия си. Кани го на партито. Харун се опитва да разбере кой е мъжът. Айше не му казва, но той обещава да отиде на това парти.

Джандан изпраща Озан на заседанието на УС. Събранието започва. Джихан съобщава, че Озан ще притежава 30% от акциите. На заседанието се появява Джандан, като пълномощник на нов собственик.

Семейството е потресено, защото Озан е продал акциите си. Джихан обвинява Дилара за случило се. Двамата се скарват. Джихан се ядосва и си тръгва.

Харун пристига на партито за рождения ден на Джихан. Айше го посреща. Лейля също се радва на посещението му. Харун си точи зъбите, за да проучи мистериозното гадже на сестра си.

Джихан се разпорежда на хората си на всяка цена да намерят Озан. Младежът и Джандан празнуват победата си.

Айше звъни на Джихан. Той ѝ казва, че не му е до празненства и няма да отиде на това парти. Психоложката е шокирана. Разтуря партито. Харун се кани да убие този човек.

Рахми споделя с Бурхан, какво е направил Озан. Бащата на Дениз дава съвет на стареца какво да направи с Озан. Обажда се по телефона.

На другата сутрин отвличат младежа с един микробус и го упояват. Линейка откарва Озан в психиатрията.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара