Тази вечер в "Твоят мой живот": Хазал разбира, че Джансу и Озан имат акции от фирмата, а тя няма (01-ви март)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (01-ви март) в следващия епизод от втори сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.


Рахми е поръчал отвличането на Озан. Плаща на психиатъра да изготви епикриза, че е психично болен. После споделя с Дилара, че е свършил всичко. Tя започва да съжалява. Рахми се опитва да я убеди, че нямат друг избор. Старецът настоява, че това е единственият начин  да предпазят имуществото си.

Джихан търси Джандан. Ядосва се на хората си, че не могат да я открият.

Рахми изпраща съобщение на сина си от името на Озан. Джихан отговаря, че младежът го е предал и вече не му е син.

Бахтияр и Азми усилено търсят Джандан и Озан.

Кериман отново вдига скандал на брат си заради парите. Изпраща го да пазарува. След което Кериман обръща къщата наопаки, за да намери къде са скрити парите. Случайно ги открива и изпада в екстаз. Йозкан се връща, за да си вземе портфейла, но не го пуска в апартамента. Влиза изненадващо и открива парите разпилени.

Джихан разбира, че акциите не са продадени, а Джандан само ги управлява с пълномощно. Оплаква се на Йълдъръм, че вече му е писнало от всичко и се чувства предаден. Адвокатът казва че има начин да оправят положението и той е да изкарат Озан луд. Джихан се съгласява.

Джандан звъни на Озан. Рахми вдига. Казва ѝ, че младежът се е прибрал вкъщи. Бившата адвокатка се усеща, че Озан е отвлечен и си вади картата на телефона. Рахми прави същото с телефона на внука си.

Джихан казва, че Озан не е продал акциите. Йълдъръм предлага на Дилара да анулират пълномощното, с което синът ѝ управлява нейните акции. Джихан се скарва със съпругата си. Обвинява я за всичко. Хазал подслушва. После вдига скандал, защо Джансу и Озан притежават акции, а тя не. Джихан реагира остро и гони дъщеря си. Хазал побеснява.

Дилара заявява на Джихан, че вече двамата ще разговарят само чрез адвоката му.

Хазал споделя със Севинч, че Джансу има акции, а тя няма. Събира си багажа, за да си тръгне. Севинч я спира.

Дилара иска да изведе сина си от лудницата. Рахми едва я убеждава да не го прави.

Дажндан казва на Махиде, че Озан е отвлечен. Лелята на Харун се интересува дали могат да продадат акциите. Успокоява адвокатката, че докато тя представлява Озан, може да убеди младежа да продаде акциите. Махиде е готова да ги купи....

Дилара и Рахми отиват в психиатрията. Дилара се разкайва. Отива да говори с лекаря, за да изпише Озан. Лекарят е съгласен да го направи, но предупреждава жената, че ще загуби всичко, ако сега вземат младежа. Рахми отново се опитва да убеди Дилара. Казва ѝ, че акциите струват повече от 25 млн. долара и ако някой ги купи може да съсипе бизнеса им. Накрая тя се съгласява Озан да остане в клиниката.

Джихан наема специалист от подземния свят да открие Джандан. Този мафиот съобщава на Бурхан какво е предложението на Джихан.

Айше се прибира. На входа среща Джихан. Той се опитва да обясни какво се е случило. След като разбира истината, Айше го отблъсква. Джихан казва на Лейля, че иска да се реваншира и да направи на любимата си голяма изненада.

Източник: http://tvnovellas.blogspot.bg/2017/02/01_74.html

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара