Ненчо Балабанов, Коцето Калки и Таня Богомилова в паметна надпревара в „Аз обичам България“

Абсолютен прецедент в историята на най-родолюбивото предаване ще видят зрителите този петък от 21.00 ч. по NOVA

Ненчо Балабанов, Коцето Калки и Таня Богомилова са звездите в най-инфарктната до момента битка в „Аз обичам България“. Този петък от 21.00 ч. по NOVA два пъти на колелото ще се паднат 50 точки, което е абсолютен прецедент в историята на предаването.

Но преди да се стигне до тази паметна кулминация, шоуто ще предложи битка между феноменални отбори. При капитан Иван Ласкин обичта си към родината ще доказват господарят на хумора Ненчо Балабанов и двете звездни попълнения от школата на X Factor – Ангел Ковачев, чийто нов албум излезе само преди седмица, и красивата дуетна партньорка на Криско – Тита (Христина Христова), която скоро ще представи нов уеб проект.

В отбора на Андрей Слабаков ще се изяви единствената българка олимпийски шампион по плуване – легендарната Таня Богомилова. Редом до нея в играта ще се включат звездата от сцената на „Като две капки вода“ Коцето Калки и „баш майсторът“ на българската рап сцена Били Хлапето. Ненчо Балабанов ще се заеме с тежките творчески задачи, а симбиозата му с колегата Ласкин ще роди незабравими хумористични моменти. Таня Богомилова и Коцето Калки ще са безкраен извор на знания за родината, но изненада с добре написано домашно ще поднесе младата певица Тита.

Играта ще се движи равностойно до експлозивния „Рожден ден“, а още адреналин за зрителите предстои в кръга с процентите, когато колелото спре два пъти на най-големия сектор „50 точки“. Както ще обяви и водещата Евелина Павлова, „такова нещо никога не се е случвало в нашето студио“. А дали тези точки ще изравнят силите, или ще се прехвърлят в актива на единия от отборите? Как ще продължи инфарктната надпревара и кой ще се награди с победата?

Не пропускайте „Аз обичам България“ този петък, 19 май, от 21.00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара