Нови семейни предизвикателства за Лили и Христо в “Ние, нашите и вашите”

Лили и Христо ще се сдобият с неочакван конкурент във възпитанието на  порасналите си деца в новия български сериал “Ние, нашите и вашите”.
В премиерния епизод на романтичната комедия тази вечер от 21.00 ч. по NOVA  Деси ще открие неочакван съветник по темите, които я вълнуват в лицето на онлайн сензацията Мона. Нейният видео канал във Vbox7.com  - “Секс лафче”, дава ценни напътствия за тийнейджъри по въпроси, свързани с порастването и секса. Деси приема предизвикателството от влога на Мона да говори, без да се замисля. Резултатът от нейната откровеност ще бъде скандал с Лили и Христо. Какво в поведението на Деси ще скандализира двамата родители?

Междувременно отношенията между Лили и Христо отново ще се обтегнат, а причината за това ще бъде Божинов. Самият Божинов пък ще трябва да се изправи лице в лице с вицепремиера и да отговори на някои неудобни въпроси за отношенията си със съпругата на високопоставения политик.

Какво ще се случи с Божинов и семейство Иванови, ще стане ясно довечера от 21.00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара