Неприятна изненада за Виолета в “Откраднат живот: Възмездието”

Докато всички от персонала на болница “Свети Кирил” са още в шок от случилото се с проф. Генадиев, Виолета продължава да крои планове за приватизацията на болничното заведение в хитовия сериал “Откраднат живот: Възмездието”.
В премиерния епизод тази вечер по NOVA Захариева ще посети Генадиев, за да го убеди, че всичко е наред и ще могат да осъществят своите планове. Той обаче ще я изненада с новината, че Богданов се е оттеглил от схемата и му е казал да забрави за него и министерството. Но Виолета не е готова да се откаже и ще се опита да си уреди среща с бизнесмена, за да изглади разногласията между него и Генадиев. Нейният опит ще завърши с доста неприятна изненада за самата нея. Каква е тя, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Неприятна изненада очаква и д-р Хинова. Отношенията ѝ с д-р Мазов са обтегнати, след като не успя да се прибере вкъщи последната вечер, а една случка с негово участие ще я изуми и предизвика нейните съмнения. Дали двамата ще се помирят, или това ще доведе до разрив между тях.

Не пропускайте епизод 53 на хитовия сериал "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара