Седмица на детето по bTV Comedy

Пингвини, сови, папагали, охлюви и кучета ще разсмиват малки и големи 
всеки делничен ден в часа на игралния филм


Какво може да е по-хубаво от Деня на детето? Отговорът е Седмица на детето, а тя започва на 29 май, понеделник, по bTV Comedy.

До 2 юни, всеки делничен ден в 10:00, в часа на игралния филм, комедийният канал на bTV Media Group ще бъде посветен на най-малките, подарявайки им по два незабравими часа с любими рисувани герои.

Пингвини, сови, папагали, охлюви, кучета и, разбира се, човеци, ще занимават малчуганите, но и техните родители пред малкия екран. Детският маратон започва с втора част на комедията „Весели крачета“, където танцуващият пингвин Мъмбъл и неговата любима Глория вече се радват на своя син Ерик, но радостта скоро се превръща в разочарование…

Вторник ще бъде ден на совите с „Легенда за пазителите“. Режисиран от създателя на „300” и „Пазителите” (Зак Снайдър), филмът е адаптация по първите три книги („Залавянето”, „Пътуването” и „Спасението”) от едноименната поредица, достигаща 15 заглавия.

Приключенска комедия, изпълнена с научна фантастика, пътуване във времето, странни герои и… интелигентен диалог идва в сряда с „Мистър Пибоди и Шърман“. Най-смешният папагал на света – Поли, ще долети в ефира на bTV Comedy в четвъртък, а в петък ще припълзи Турбо, мечтаещ да стане най-бързият охлюв на света.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара