Узунов прецаква Радко и Спас този петък в „Столичани в повече” по bTV

В десети епизод на „Столичани в повече” най-после плановете на Константин Цеков за първи път ще се объркат.
Кметът Узунов става неудобен след като получава похвали от държавата за бежанския лагер и започва да мечтае за по-сериозна политическа кариера. Той има предложение да приеме в Извор още 200 бежанци, което не се харесва на Константин. Двамата с Иванов планират изчезването на кмета, но Узунов предугажда развоя на събитията и  се спасява благодарение на глупостта на Радко и Спас. Той взима от тях парите от поредните превозени бежанци, които трябва да бъдат предадени на Иванов, и бяга с тях.
Осъзнавайки, че са загубили сто хиляди лева, Радко и Спас, уплашени от Иванов, го приспиват с електрошока и го връзват в изоставено мазе. На Цеков казват, че всичко е наред и парите са предадени.

Семейство Лютови също кроят план да печелят пари зад гърба на Константин. Те решават да вземат от него пари, с които неправителствената им организация да учи сирийците на български език, а после да кандидатстват и за държавна субсидия за същия проект. Докато Славея и Йордан се подготвят за обучението на бежанците, в съседната къща Гълъбина се притеснява, че мъжът й получава заплата без да върши никаква работа. Цеков, разбира се, е планирал това и използва чувството за вина на Рангел, за да му даде опасна задача. Той го изпраща на среща с главорез с прякора „Гестапото”, който да бъде използван за целите на организацията против бежанците.

Гретхен все още е при семейство Чеканови и все по-често се среща с отец Григорий. След като двамата се засичат докато си купуват първо боб, а после и листчета, на които да записват греховните си мисли, те достигат до извода, че явно желаят едно и също. Двамата зарязват боба и се отдават на страстта в пророкомобила.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара