”Черешката на тортата” сезон 9 от 30 май

Седем тематични седмици и нови кулинарни изкушения в познатото кулинарно риалити


Седмица след финала на "Кошмари в кухнята" сезон 4 на 23 май, друго шоу с Иван Манчев - "Черешката на тортата" - се завръща с нови звезди, нови емоции и по нови правила. От 30 май (вторник) по NOVA, 7 седмици 7 звездни групи ще изненадват с изкушения в кухнята, за да се преборят за титлата "Най-добър домакин" в деветия сезон на предаването.

Шеф Манчев издава в аванс:
"Всяка седмица е подчинена на различна тема, по която участниците готвят и посрещат своите гости".
Кулинарният експерт отново ще вдъхновява звездните домакини с ценни професионални съвети и свежи идеи всяка делнична вечер от 20.00 ч.

Наталия Кобилкина, Орлин Горанов, Кали, Евгени Минчев, Мариана Попова, Веселин Плачков, Гери Турийска, Денди и Сашка Васева са само част от участниците, които ще приготвят любими специалитети в новите епизоди.

Много кулинарно настроение ще предложи на зрителите още първата седмица от новия сезон на предаването. По изключение тя ще е по-кратка и започва във вторник, тъй като на 29 май (понеделник) е финалът на "Като две капки вода" сезон 5.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара