Камелия и Поли Генова избраха своите финалисти

Преди концертите на живо 12-те участници записаха общо парче

След вторите супер битки в 4-ти сезон на „Гласът на България“ вече са ясни имената на всички участници, които ще пеят в концертите на живо. На сцената на шоуто, за място на финала се бориха талантите от отборите на Поли Генова и Камелия. Според регламента в новия етап на предаването, всеки от общо 16-те участници от двата отбора имаше на разположение 1 минута, за да завоюва своето място на живите концерти. Менторите разделиха своите отбори на две групи по 4-ма човека, като от всяка група само един бе избран да продължи към концертите на живо. Камелия предпочете да вземе със себе си Елена Фрейман, Паулина Горанов и Кристина Кабадиева, а Поли Генова избра Деа Майсторска, Сара Сюзет и Симона Загорова. В три поредни недели – на 28 май, 4 и 11 юни те ще се изправят срещу отборите на Графа в състав Ивайло Филипов, Кристиян Грънчаров и Яна Сабанова и този на Иван Лечев, който води към концертите на живо Радко, Mia D и дуета Димитър и Христо. По време на живите концерти 12-те финалисти ще се борят за зрителския вот, като на всеки концерт участникът, събрал най-малко смс-и от феновете във всеки отбор ще напуска сцената на „Гласът на България“ завинаги. На 11 юни зрителите ще решат кой от талантите ще получи титлата „глас на България“ и наградата от 50 000 лева.

Освен с подготовка за изпълненията си на живо пред публика и зрители, миналата седмица участниците бяха ангажирани и с професионален запис на песен и видеоклип. За първи път в историята на шоуто у нас полуфиналистите получиха шанса да запишат песен, която ще се превърне в промо на предаването. С помощта на музикалния продуцент на шоуто Борислав Бояджиев и вокалните педагози Тея и Криста, Елена Фрейман, Паулина Горанов, Кристина Кабадиева, Деа Майсторска, Сара Сюзет, Симона Загорова, Ивайло Филипов, Кристиян Грънчаров, Яна Сабанова, Радко, Mia D и дуета Димитър и Христо изпяха песента „Заедно“ на Графа. Видеото към парчето вече се излъчва в ефира на bTV и може да видите тук, а интересни подробности около работния процес по заснемането ще бъдат излъчени в предаването „Cool…T“ на 27 май, събота.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара