Тази вечер в "Твоят мой живот": Озан научава, че Харун е негов баща, а Дилара я удря кола (23-и май)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (23-и май) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.


Джихан не може да приеме, че бебето е у Джансу. Страхува се за дъщеря си, но е принуден да чака докато историята стигне до социалните служби. Дори споделя това, което са видели у бившите осиновители с останалата част от семейството. Дилара и съпругът ѝ също отиват там. Озан си тръгва, защото не може да понася Харун. Йозкан го придружава. Озан се ядосва, че за всичко е виновен Джихан. Харун се чувства неловко и си тръгва.

Кериман и Джансу се грижат за Емре.

Джихан разказва какво са видели у осиновителите. Дениз решава да приеме това дете. Джихан съобщава на Джансу какво е решил семейният съвет. Тя се радва, че всички са решили да приемат това дете.

Рахми, Йозкан и Озан коментират снимките, публикувани от медиите на двете приятелки. Рахми се ядосва, че онези типове може да убият двете жени. Озан предлага да издадат хората на убития Халил в полицията.

Джандан и Асуман отиват при Екрем. Асу се разплаква пред стареца. Разказва измислена история, че Дилара я е изгонила, когато е отишла да говори с нея. Асуман е разказала цялата историята, но сестра й не я е послушала. Разкайва се, че не е успяла да изпълни обещанието си. Екрем се чувства виновен. Асуман също препоръчва да се заведе дело. Екрем отказва да съди дъщеря си. Решава да говори лично с Дилара.

Хазал се забавлява на делова вечеря с клиенти. Митхат я наблюдава тайно, но си тръгва отчаян. Хазал се прибира отново сама и тайно гледа телефона си дали младежът не я е търсил.
Йозкан отива при хората на Халил. Отново ги моли за работа. Те се съгласяват да го наемат.
Джихан и Йълдъръм разследват връзките на Харун с мафията. Селма им помага. Джихан я моли да предаде документите на Харун. Йълдъръм е против. Джихан казва на приятеля си, че Харун лично ще унищожи тези документи.

Харун от своя страна унищожава тези документи пред погледа на Сема. Демир  подслушва всичко, което се случва в офиса на фирмата. Разбирайки, че ще изчисти името на Озан, Демир се радва, че по този начин ще изчисти своето име. Подслушвайки и телефона на Селма, мафиотът разбира, че тя работи и за друг.

Рахми следи бащата на Дилара. Екрем отива в имението. Настоява да говори с нея. Тя отказва. Отново гони стареца от дома си. Рахми го посреща. Двамата възрастни пият кафе. Екрем споделя, че има да й казва важни неща, но дъщеря му го е изгонила. Той споделя на Рахми, че Дилара му е дъщеря. Екрем разказва цялата история. Рахми не може да повярва, че майката на Дилара е изневерила на мъжа си с този човек.

Двете приятелки се чудят дали Екрем е говорил с дъщеря си. Той им съобщава, че ще заведат делото.

Демир се обажда на Асу и я кани на вечеря.

Селма се връща в офиса на "Дарк Блу". Дава документите от Харун на Джихан. Йълдъръм моли приятеля си да сподели тайната, но той отказва.

Селма връща документите в архива, но Митхат я наблюдава. Отива в стаята и търси това, което жената е оставила. Преснима с телефона си всеки документ.

Митхат отива в полицията при началника си. Показва му, че са заместили истинските документи с фалшиви. Митхат пита защо Селма не ги е информирала. Началникът се съмнява, че Джихан и Харун работят заедно. Селма отива в таен апартамент на полицията. Демир изпраща хора да я следят. Получава от тях къде е отишла жената.

Дилара споделя, че се занимава с измамници на своята съдружничка. Разказва ѝ за Екрем.

Рахми се опитва да разкаже на Озан какво е научил за Екрем. Харун се обажда на Дилара и я упреква, че се опитва да създаде връзка с Озан, родния му син. Рахми и внукът му подслушват разговора.  Озан изпада в шок, разбирайки, че е син на Харун  Дядо му също не осъзнава какво се случва. Митхат също научава новината, подслушвайки телефонния разговор между двамата съпрузи.

Озан отива в магазина, за да разбере истината от майка си.

Демир отива в апартамента на Селма.

Озан пресреща Дилара на улицата. Пита я дали това, което е казал Харун, е истина. Озан се ядосва, качва се на колата си и тръгва с мръзна газ. Дилара се затичва след него, но една кола я блъска на улицата...

Източник: http://tvnovellas.blogspot.bg/2017/05/2374-0.html

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара