Ясни са четиримата финалисти в „Като две капки вода“

Михаела Маринова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Миро оглавиха челните места на полуфинала и ще се съревновават за първото място и наградата - нов лек автомобил; специални гости и звездни дуети ще бъдат част от финала на 29 май


Идният понеделник от 20 ч. в ефира на NOVA четирите звезди ще завършат петия сезон на шоуто за преобразявания. За големия финал Михаела избра Селин Дион и "My Heart Will Go On", а Люси реши да влезе в обувките на Маргарита Хранова с песента „Устрем“.
След като получи право на избор за последния образ, ДесиСлава реши да избере Стефка Съботинова и народната песен „Притури се планината“, докато Миро ще заложи на Славка Калчева и „Бяла роза“.

За първи път в историята на шоуто, останалите участници ще правят дуети с гостуващи звезди. Четирите тандема ще включват:

- Коцето Калки и Християна Лоизу,
- София Джамджиева и Ненчо Балабанов,
- Башар Рахал и Милица Гладнишка и
- Ваня Джаферович със Станимир Гъмов.

Невероятен вокален диапазон, детайлни образи и заразяващо сценично присъствие придружаваха снощи участниците в 12-ия лайв. „Посвещавам тази песен на всички хора, които вярват в мечтите си“, сподели Михаела Маринова минути преди да огласи залата с песен на Уитни Хюстън. Башар Рахал призна, че пее за първи път през живота си на една сцена със сестра си Карла, а Коцето Калки донесе истински заряд с образа на Bon Jovi.

Силна прегръдка от Фънки ознаменува успеха на ДесиСлава и преобразяването й в Ищар. Миро изправи на крака публиката, улавяйки и най-малките детайли в образа на Слави Трифонов. Ваня Джаферович се оказа заобиколен от куп красавици в един от музикалните сюжети на рапъра Криско, а София Джамджиева се впусна в драматична рок  история с Meat Loaf.

„На полуфинала искам да благодаря за последните три месеца, които бяха невероятно преживяване“ - разказа развълнуваната Люси, която демонстрира майсторство с песен на певицата и носителка на „Оскар“ Дженифър Хъдсън.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара