В очакване на премиерата на сезон 2 на сериала „Проповедникът “ по AMC на 29-ти юни

Какво се случва с героите в сезон 2 на сериала „Проповедникът “?


Създаден на базата на популярната култова книга с комикси под същото наименование, сериалът „Проповедникът“ представя едно абсурдно видоизменено и изпълнено с екшън и напрежение пътуване. Когато Джеси Къстър – дребен градски проповедник с криминално минало, осъзнава че Бог не се намира в Рая, той тръгва на път, за да го открие. Придружават го Тюлип – лекомислената истинска любов на Джеси, и Касиди - 119-годишен ирландски вампир, най-добрият приятел на Джеси. Групата завършва пътя си в Ню Орлийнс, където трябва да се крие от местните гангстери, опасните тайни агенти в бели костюми и Светеца на убийците – неукротим смъртоносен каубой от Ада…

Джеси Къстър (В ролята Доминик Купър)
Дребен градски проповедник с криминално минало и неотдавна проявили се свръхестествени способности да кара другите да правят това, което им каже. Когато Джеси разбира, че Бог го няма, той си поставя за лична цел да Го открие. Джеси тръгва на път с гадната си приятелка Тюлип и най-добрия си приятел Касиди с безумната цел да намери Бог и да Му помогне, ако е изпаднал в беда, или да Го срита в задника.

Тюлип О’Хеър (В ролята Рут Нега)
Лекомислената, с взривоопасен и неукротим темперамент Тюлип О’Хеър е момичето на Джеси и неговата истинска любов. Тюлип подкрепя безрезервно Джеси в търсенето му на Бога, докато не разбира, че са се отправили към Ню Орлийнс, където я чака тайното й минало, Тюлип е готова да рискува всичко, но да не позволи на Джеси да открие истината за нея.

Касиди (В ролята Джозеф Гилгън)
Касиди е вампир с порочни наклонности, който се присъединява с гордост към приятеля си Джеси в търсенето му на Бога. Когато мисията им да открият Бога ги отвежда в Ню Орлийнс, Касиди настоява да останат при Денис – един от най-старите му приятели. Но, Денис не е толкова радостен да се срещне с Касиди и тяхната сложна история ще доведе до крайност любимия на всички кръвопиец.

Юджин Рут (В ролята Иън Колети)
Най-верният енориаш на Джеси - Юджин, накрая се изправя пред трагедията, която го оставя обезобразен, но в хода на процеса намира неочакван приятел.

Светецът на убийците (В ролята Греъм Мактавиш)
Свръхестествената необуздаема машина за убиване е призована от Ада, за да унищожи Джеси Къстър.

Хер Стар (В ролята Пип Торънс ) 
Водачът на мощната свръхсекретна организация „Граал“ е способен организатор, който винаги е една крачка пред своята плячка. Когато научава за Джеси Къстър и тайнствените му способности, Хер Стар пуска в действие своя генерален план.

Лара Федърстоун (В ролята Джули Ан Емери)
Един от най-добрите тайни агенти на „Граал“ – Федърстоун, докладва на Хер Стар. Тя е умна, пресметлива и не се бои да използва никакви средства, включително своята сексуалност, за да изпълни възложената й мисия. Федърстоун е посветила живота си на „Граал“ и няма да се спре пред нищо, за да отстои целите на организацията.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара