Тази вечер в "Твоят мой живот": Дилара и Рахми са арестувани, а Дамир идва в съзнание (22-и юни)

Прочетете какво ще се случи тази вечер (22-и юни) в следващия епизод от трети сезон на хитовия турски сериал "Твоят мой живот", излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.


Джихан е притеснен какъв ще бъде резултатът от теста за наркотици на Озан. Отвеждат младежа в участъка.

Откарват Дамир в болницата. Хазал заявява, че никога няма да прости на майка си. От своя страна Рахми поема отговорност за покушението срещу хърватина.

Полицаите водят Явуз в участъка. Като го вижда Джихан му се нахвърля.

Рахми и Дилара също са отведени в полицията. Хазал отива там, за да даде показания.

Джихан се среща със сина си в ареста. Озан се извинява на баща си. Джихан обаче му казва да си вземе поука от грешките и да бъде силен. Озан е чист. Не е употребявал наркотици.

Кериман лежи болна. Търси брат си. Йозкан е сготвил, но Кериман не е доволна от супата, иска да ѝ приготвят по-специални ястия.

Йозкан отива в сервиза при Енгин. Казва на приятеля си, че Озан не го е потърсил до сега. Кериман вика Йозкан да претопли супата, но скоро разбира, че брат ѝ е излязъл. Йозкан разказва, че Озан живее по цели нощи. Кериман лъже брат си, че детето е изчезнало. Йозкан побеснява, но разбира, че сестра му го е метнала.

Озан ще отиде на съд. До тогава остава в ареста. Джихан е в участъка. Вижда, че Дилара го е търсила и се обажда. Тя му разказва какво е направила по време на сватбата на Хазал. Джихан веднага отива при тях.

Хазал дава показания. Полицията арестува Дилара и Рахми, докато се изясни, кой е стрелял по Дамир. Хазал излиза от стаята на комисаря и вижда Джихан. Той я пита, дали си е струвало всичко, което е направила.

Веда отива на гости на Джансу в имението. Момичето казва, че е притеснена за Хазал, която е отишла да се омъжи тайно от родителите си. Веда успокоява Джансу, да не се притеснява. Предлага своя помощ на момичето.

Дилара също дава показания в участъка.

Леля Фатма се обажда на дъщеря си. Веда казва, че е в имението. Майката на учителката се надява, дъщеря й да се омъжи за Джихан.

Шахин също дава показания. След това веднага отива в болницата, за да разбере как е Дамир. Хърватинът е в критично състояние и лекарите го оперират.

Хазал се прибира в имението, но нищо не споделя с Джансу и учителката.

Асу се обажда на Шахин. Кани го да вечерят заедно в дома й. Мъжът се съгласява. Асуман изглежда е влюбена в него.

Джансу успокоява сестра си.

Шахин е доволен от вечерята.

Йълдъръм разказва, че Дилара е стреляла, но баща му е поел вината.

Шахин разказва на Асуман, че Дилара е простреляла Дамир.

Джихан се кара на баща си. Рахми поема вината. Двамата с Дилара са се разбрали. Убеждава Джихан, че така е най-добре за семейството.

Джихан се вижда с Дилара. Тя му казва, че е превъртяла и го е направила. Джихан й казва, да каже, че Рахми го е направил, защото семейството има нужда от двамата. Затова тя трябва да обвини Рахми за стрелбата.

Джихан отива да види Хазал в стаята й. Момичето спи. Джансу и Аллаз също са заедно.

Кериман извежда Джан на разходка. Тя е оздравяла. Обажда се на брат си. Казва му, че ще вземе детето и ще го изведе навън.

Пускат Озан от ареста. Йълдъръм му разказва какво се е случило на сватбата на Хазал и Дамир.

Кериман отива в един магазина за дрехи, който прави разпродажба. Толкова се увлича по покупките, че Джан тръгва след няколко деца с балони. Ученическият автобус взима детето мислейки си, че е от учениците. Кериман започва да се вайка, като вижда, че детето го няма.

Шахин и Асуман са в болницата. Дамир се събужда и търси Хазал. Лекарите казват, че лошото е преминало и той ще се оправи.

Кериман отива в най-близкия участък и разказва на полицаите, че детето е отвлечено.

Йозкан звъни на сестра си и я пита за Джан. Тя не смее да му каже, че синът му е изчезнал. Йозкан ги вика да отидат при него, защото е купил билети за цирк.

За радост автобусът откарва Джан в училището. Там забелязват, че има непознато дете.

Водят Дилара и Рахми в съда. Делото започва.

Джансу си играе с братчето си. Аллаз пита за майка си и баща си.

Хазал е отчаяна и не може да преживее случилото се на сватбата.

Рахми признава, че е прострелял Дамир. Съдът освобождава Дилара, но задържа Рахми до произнасяне на присъда.

Източник: http://tvnovellas.blogspot.bg/2017/06/22.html

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара