Диана Любенова интервюира Никълъс Кейдж в „Тази събота и неделя”

Събота сутрин, 1 юли 2017 г. - в предаването „Тази събота и неделя” на bTV


За пореден уикенд Холивуд ще гостува в ефира на bTV, a зрителите ще бъдат в компанията на звезда от световна величина. Диана Любенова ще им подари ексклузивна среща с царя на превъплъщенията Никълъс Кейдж.

В откровен разговор за ролите, Оскарите, рисковете в професията и спомените от детството, един от най-класните и търсени актьори в света ще си спомни как едва 4-годишен започва да мечтае за участие във филм и ще сподели как успява да преоткрива себе си.

Защо сменя фамилията си (от Копола на Кейдж), какво е усещането да играе в шедьовър като „Лице назаем”, как се чувства по време на любовни сцени и какви са впечатленията му от София и работата му с екипа у нас – в специалното интервю с актьора.

През януари тази година бе оповестено, че през март Кейдж ще снима у нас "Two Eleven". В края на април той си счупи крака по време на каскада в киноцентър Бояна. След претърпяната в Лос Анджелис операция, Кейдж сега се връща в България за продължаване на снимките.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара