Премиерите през юли по FOX

Представяме ви акцентите от програмата на FOX за месец юли 2017 г.

Макгайвър (MacGyver) Сезон 1
От 26 юли, вторник и сряда от 22:00 ч.
Премиера за България

„Макгайвър“, нов прочит на идеята на класическия сериал, е приключенска екшън драма за двайсет и няколко годишния Ангъс Макгайвър – Мак, който създава тайна организация в американското правителство, където използва изключителния си талант за нетрадиционно решаване на проблеми и солидните си научни познания, за да спасява животи. Към екипа му в рискованите мисии по света се присъединяват бунтарят и бивш агент на ЦРУ Джак Долтън и Патриша Торнтън, бивш агент на терен и настоящ оперативен директор, както и Райли Дейвис, непредвидим хакер с чип, имплантиран в рамото. У дома Макгайвър се забавлява с амбициозния си съквартирант Уилт Бозър. Под закрилата на Отдела за външни работи, Макгайвър поема отговорността да спаси света, въоръжен до зъби с всякакви ресурси – на практика малко повече от дъвка и кламер.

С участието на:
Лукас Тил (Ангъс Макгайвър - Мак)
Джордж Ийдс (Джак Долтън)
Сандрин Холт (Патриша Торнтън)
Джъстин Хайърс (Уилт Бозър)
Тристин Мейс (Райли Дейвис)

Пришиване (Stitchers) Сезон 1
От 27 юли, четвъртък и петък от 22:00 ч.
Премиера за България

„Пришиване“ разказва за Кирстен, млада жена, наета в тайна правителствена агенция, за да бъде „пришита“ към съзнанието на наскоро починали хора, като целта е да използва спомените им, за да разследва убийства и да разгадава мистерии, които иначе биха си заминали заедно с мъртъвците. Заедно с Кирстен работи Камерън, находчив невролог, който дава всичко от себе си.  Тайната програма се ръководи от Маги, умел ветеран от тайни операции и включва Лайнъс, социално неопитен инженер по био електроника и комуникационен техник. Камил, съквартирантката на Кирстен, талантлива дипломантка по компютърни науки, също е наета заради уменията си, за да помогне на Кирстен в ролята й на „свързочник с отвъдното“.

С участието на:
Ема Ища в ролята на Кирстен Кларк
Кайл Харис ("Дневниците на Кари") в ролята на Камерън Гудкин
Ритеш Раджан (престоящият "Книга за джунглата") в ролята на Лайнъс Алувалия
Сали Ричардсън - Уитфилд ("Еврика", "Аз съм легенда") в ролята на Маги Баптист
Алисън Скалиоти ("Хранилище 13") в ролята на Камил Енгелсън

Не си мой тип (You're the Worst) Сезон 3
От 1 юли всяка събота от 23:55 ч. по 2 епизода
Премиера за България

„Не си мой тип“ е модерен поглед към любовта и щастието през очите на двама души, които не могат да се похвалят с особени успехи в тази област. Това е историята на Гретхен и Джими – история за страх, разбити сърца, романтика, секс, храна, Лос Анджелис, неделни забавления, приятелство и фактът, че понякога от най-лошите хора излизат най-добрите партньори.
„Не си мой тип“ е оригинална комедия от сценариста и изпълнителния продуцент Стивън Фолк, с която жанрът романтична комедия завива в по-мрачна посока. Нарцистичният, нетактичен и упорит Джими Шайв-Овърли (Крис Гийри) случайно се е сближил с циничната, лицемерна и саморазрушителна Гретхен Кътлър (Ая Кеш). След шеметно флиртуване и много труден период след съвместното им съжителство, в който Гретхен се бори с депресия, тя и Джими се опитват да си прекарват добре, докато се сблъскват с неприятния факт, че връзките се развиват и задълбочават дори ако участващите в тях не бележат никакъв напредък. За Джими и Гретхен „семейство“ е мръсна дума.
В актьорския състав на сериала е и Десмин Боргес, който изпълнява ролята на Едгар Кинтеро, бивш съквартирант на Джими, някогашен бездомник и ветеран от войната, който се бори с посттравматичен стрес докато гради нов живот след битките; както и Кетър Донъхю в ролята на Линдзи Джилиън, най-добрата приятелка на Гретхен и бивша съучастничка в делата й, която търси себе си след като несполучливият й брак възкръсва в резултат на една неочаквана бременност.

С участието на:
Крис Гийри в ролята на Джими Шайв-Овърли
Ая Кеш в ролята на Гретхен Кътлър
Десмин Боргес в ролята на Едгар Кинтеро
Кетър Донъхю в ролята на Линдзи Джилиън


Семейство Симпсън (The Simpsons) Сезон 23
От 10 юли, от понеделник до петък 13:30 ч. по 2 епизода
Премиера за България

Семейство Симпсън живеят в градчето Спрингфийлд. ХОУМЪР (Дан Кастеланета) работи като инструктор по безопасност в местната ядрена електроцентрала; МАРДЖ (Джули Канвър) се опитва да поддържа мир и спокойствие в семейството си; БАРТ (Нанси Картрайт) е лош 10-годишен пакостник; 8-годишната ЛИСА (Иърдли Смит) е интелигентна вегетарианка, която свири на саксофон, а бебето МАГИ изразява емоциите си като засмуква мощно залъгалката си.
В сезон 23 на „Семейство Симпсън“ има много гласове на гост-звезди, включително на шеф готвачите Антъни Бурдейн и Гордън Рамзи („Мастършеф“, „Кошмари в кухнята“) в епизода „The Food Wife." Кийфър Съдърланд („24“) „играе“ бивш агент на ЦРУ в първия епизод от сезона, а по-нататък през същия сезон Лиса се влюбва в актьора и комедиант Майкъл Сера (Скот Пилгрим) на Св. Валентин; Арън Ралстън хвърля 127-часово проклятие над Спрингфийлд на 22-ия ежегоден Хелоуийн епизод „Treehouse of Horror XXII“; актьорът Джеръми Айрънс („Умирай трудно 3“) озвучава единствения приятел на МОИ (Ханк Азария), отчаян пияница; а Арми Хамър („Социалната мрежа“) озвучава „The D’Ohcial Network“. В новия сезон ще звучат и гласовете на Джоан Ривърс („Fashion Police“, „Hollywood Squares“), отличената с „Еми“ Джейн Линч („Клуб Веселие“), номинираният за „Оскар“ Анди Гарсия („Бандата на Оушън“) и съвременният артист и графичен дизайнер Шепърд Феъри.

С участието на:
Дан Кастеланета в ролята на Хоумър Симпсън, Кръсти, Барни
Джули Кавнър в ролята на Мардж Симпсън, Пати и Селма
Нанси Картрайт като Барт Симпсън и Нелсън
Иърдли Смит като Лиса Симпсън
Ханк Азария като Мо, Апу и началник Уигъм
Хари Шиърър като г-н Бърнс, Смидърс, Нед Фландърс


Под наблюдение (Person of Interest) – Сезон 2
От 13 юли, от понеделник до петък 16:15 ч.
Премиера за канала

„Под наблюдение“ е криминален трилър за бившия агент на ЦРУ Джон Рийз, смятан за мъртъв. Той обединява усилия с мистериозния милиардер Харолд Финч и двамата се заемат да предотвратяват престъпления с насилие с помощта на високотехнологични средства за  наблюдение и с техен собствен вид правосъдие. Специалният тренинг на Рийз в тайните операции се харесва на Финч, софтуерен гений, който създава програма, наречена „Машината" – тя може да идентифицира хора, които скоро ще бъдат замесени в престъпления с насилие. С достъп до разнообразна разузнавателна информация от целия град, двамата работят извън закона, като комбинират уменията на Рийз в тайните правителствени операции с технологичния професионализъм на Финч и сериозните му финансови възможности, за да разкрият тайните на човека под наблюдение и да предотвратят престъплението, преди да се е случило. Действията на Рийз привличат вниманието на нюйоркската полиция, включително на специализирания в разкриване на убийства следовател Джос Картър. След като първоначално преследва Рийз като престъпник, Картър се присъединява към неговата борба за правосъдие и справедливост. С Рийз и Финч работи и следовател Лайънел Фъско, бивше корумпирано ченге, който в началото е пионка на Рийз и неохотно изпълнява нарежданията му, но впоследствие започва да гледа на мисиите им като на шанс за лично отмъщение. С безброй престъпления за разследване, Рийз и Финч установяват, че правилният човек, с точната информация в точния момент може да промени всичко.

С участието на:
Джим Кавийзъл в ролята на Джон Рийз
Тараджи П. Хенсън в ролята на следовател Джос Картър
Кевин Чапмън в ролята на следовател Лайънел Фъско  
Майкъл Емерсън в ролята на Харолд Финч

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара