Утре в "Моята карма": Ратна Бей прострелва Дамини, а Дамини я блъска с колата и я убива (06-и юли)

Прочетете какво ще се случи утре (06-и юли) в новите два епизода на хитовия индийски сериал "Моята карма", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 14:30 часа по Нова телевизия.


Акаш отива в затвора и вижда Чамели. Чамели е изумена да го види. Акаш я нарича Нандини, като тя отвръща, че Нандини е умряла и че това е Чамели. Акаш я пита как това се е случило и кога е станала майка. Чамели му отговаря, че ѝ е казал да не идва, но тя е нямала търпение да дойде в Мумбай. Допълва, че е станала друг човек и никога не е мислела, че ще го срещне. Акаш я пита, защо след всичко това дори не му се е обадила. Чамели му казва, че не е могла да говоря с него и че той е бил последният човек, на който да разкаже. Допълва, че всичко за което се е молила, е било Рани да не получи живот като нейния.

Митхи се извинява на Рани и казва, че не може да ѝ обясни. Чамели казва на Акаш, че се е доверила на Митхи, но тя също не е успяла и че не знае какво ще се случи с Рани. Акаш отговаря на Чамели, че нищо няма да се случи с Рани, защото Митхи е отишла да я спаси. Акаш обяснява ситуацията и я пита къде е мястото. Чамели обяснява, че знае мястото, но не и името. Пита като, след като е заключена тук, какво може да направи. Акаш ѝ казва да не се тревожи, той ще намери адвокат и ще я спаси.

Митхи прегръща Рани, качва децата в една кола. Дамини отива при тях. Ратна Бай е отвън и се чуди къде са. Дамини влиза в колата при Митхи. Ратна Бай говори с хората си да намерят Митхи и децата. Митхи и децата излизат от колата. Ратна Бай ги вижда. Тя насочва пистолет към тях и прострелва Дамини. Митхи, Дамини и другите се качват в колата. Дамини блъсва хората на Ратна Бай и нея с колата си. Ратна Бай умира.

Вишну, Нани и Мукта си говорят. Докторът преглежда Дамини. Митхи се вижда с жената от бордея, като тя изпуска някаква снимка. Митхи я вижда. На тази снимка са Акаш и Чамели, Митхи е шокирана да я види.

Източник: Моята Карма/Uttaran - Официална страница

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара